Man ska våga stå för sina intressen

Man ska våga stå för sina intressen

admin 9th February 2020

Hej på er där ute i Cyber-rymden. Jag heter Josefin och är 20 år gammal tjej från Gävleborg som fullkomligt älskar att shoppa. Jag gillar att spendera och det tänker jag inte ljuga eller skämmas för. Jag jobbar hårt på mitt jobb som receptionist för att kunna ha råd att bekosta mitt dyra leverne. Jag är uppvuxen i en familj med stark disciplin och tilltro på en själv men skulle inte direkt klassa mig själv som “feminist” även jag får mig själva att låta som en. Hur som helst så kommer jag att uppdatera min blogg när jag hittar tid under helgerna och mina texter kommer att handla om mina åsikter och mina intressen i livet. Om du vill komma i kontakt med mig så är min mejladress starka_jossan@gmail.com.

Kram
/Jossan