Header

Jag ber dig som är känslig/ lätt äcklad att inte läsa längre än hit!! Du läser vidare på egen risk alltså. Kommer inte dyka upp några äckliga bilder utan allt äckligt är i text!

God morgon på er!

Idag är jag så glad att jag äntligen gått ner på tvåsiffrig väntan! Jag har haft den värsta natten sen jag blev gravid. Jag var uppe till halv 2 inatt med kräkningar, magknip (kom med en väldigt spänd och uppblåst mage) och diarre.. sist jag var hos min BM hade jag haft nästan samma natten innan och hon sa att det inte är någon fara då man helt enkelt kan må så när magen växer. Jag hade dock en himla magknip så jag grät och diarre som jag inte hade förra gången vilket gjorde mig lite nervös. Men allt släppte efter jag kräkt färdigt och jag mår helt bra nu på morgonen. Jag är dock lite nervös då jag inte känt av bebis i magen nu på morgonen som jag brukar, så ska se om jag får igång lite rörelse med ett glas kallt vatten och lägga mig på vänster sida. Har hört det ska fungera så får prova. Vet att jag förmodligen övertänker nu men jag mådde så skit inatt så jag blir nervös!

Äntligen nere på tvåsiffrig väntan! Vi längtar så efter dig 👑♥️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Tuffa beslut

    "Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med …"

  • Bebismagen!

    " Nu börjar magen växa lite och jag börjar få en liten gravidmage. Det är så spännande att läsa om b…"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!