Header

Så skönt att påsken nu äntligen är över faktiskt. Det är skönt att vara ledig men just nu känner jag inget behov av ledighet. Sista kvällen med påskledighet och imorgon jobbar jag igen. Marcus stack precis till jobb och ska jobba hela natten på sjukhuset. Jag hoppas jag får en bra natt och slipper må dåligt när Marcus inte är hemma och kan stötta mig. Men jag hade en jätte bra natt natten tills idag så hoppas det blir samma. Men man vet ju aldrig när det kommer en dålig natt liksom. Kom ju helt oförberett sist.

Idag har verkligen sparkarna varit normala. Kände som vanligt på morgonen och har känt sparkar under hela dagen. Snacka om att ge igen för missade sparkar igår, haha. Bebis var nog bara trött igår när jag hade varit uppe halva natten för att kräka.. Nu ska jag försöka få bort min nästäppa och sen hoppa i säng.

Imorgon kommer en mäklare hit för att värdera vår lägenhet. Vi har nämligen kollat på ett radhus vi jätte gärna vill ha! Känns så mycket mer passande för bebis att komma till oss och få bo med möjligheten till uteplats och precis utanför finns en lekplats också så det hade varit perfekt. Vi får helt enkelt se hur allt blir. Vi får ju plats i vår trea vi har nu men man vill tänka lite mer familje vänligt. Så jobbigt att på två trappor upp när man ska konka både bebis och kanske grejer man ska ha med sig samtidigt upp. Det blir liksom jobbigt i längden helt enkelt om ni förstår vad jag menar. Men önska oss lycka till imorgon!

Magen för några veckor sedan.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse