Header

Åh så mycket jobb det är! Sån stress också för den delen. Vi har bokat datum för dopet utav Milla och inbjudningarna ska fixas. Jag ska skriva dem för hand men det blir aldrig riktigt bra och pennorna vi köpt är så tjocka när man skriver.. Jag blir helt enkelt inte nöjd och vill att det ska vara perfekt! Så himla svårt men får fixa det imorgon, rådgöra lite med Marcus också!

Idag har vi lämnat tillbaka hunden vi hade på prov. Det gick ju tyvärr (med brustet hjärta) inte att behålla honom då han skäller så fort vi lämna honom ensam och våra grannar klaga på det.. Vi måste ju kunna åka och handla mat utan att grannarna ska klaga eller bli irriterade på oss. Tyvärr, för han var världens godaste hund annars! Vi letar vidare efter hund så får vi se vad som händer!

Nu ska jag chilla framför tvn. Marcus är på bio och ser filmen Det och Milla är nattad och sover. Kram på er! <3

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sjukt tråkigt väder idag. Regnar så man blir helt genom sur. Jag och Julia hann gå en tur i skogen i alla fall. Så mysigt! Jag och Milla har även varit på återbesök hos BM som gick super bra. Nu ligger vi hemma i sängen och ammar.

Fick sms om ett paket som kommit så ska hämta ut det när väl Marcus kommer hem ifrån jobbet. Det är en overall till Milla som är vattenavvisande så jag kan ha henne i bärselen fast det regnar på oss. Det ska bli himla skönt, vi bor ju i Sverige och det regnar konstant här så det behövs! Visar er den när jag kunnat hämta ut den!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

God morgon!

Milla sov extremt länge inatt! Blev så orolig när jag vakna 5.30 av (!!) Marcus klocka och babyvakten var helt tyst. Sprang upp för att kolla Milla. Hon brukar alltid vakna runt 3-4.30 tiden så mamma oron gick verkligen igång på max imorse. Men nu har hon ätit två gånger på morgonen och sover fortfarande.

Idag ska vi träffa en kompis till mig och sen ska jag på återbesök hos BM. Sån kontroll efter förlossningen. Man typ prata om hur man upplevde förlossningen osv. Jag har dock inget jag tänkt på sådär så det känns lugnt allt ihopa.

Nu får vi gå upp tänkte jag. Hunden ska ut och sen ska vi träffa min vän vid 11 tiden.

Kram på er! Kolla vilken mysig morgon!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Idag tog jag hunden och Milla med till skogen. Himla mysigt att gå runt och mysa i naturen. Älskar verkligen skogspromenader. Kan inte finnas mycket annat som är så avkopplande. Man kan lätta tankarna och bara andas frisk luft. Hunden är inte min utan vi hade honom på prov men tyvärr kan vi inte behålla honom då han skäller när han är ensam hemma så grannarna klagat. Tråkigt för han är världens bästa hund annars.

Hur mysigt ser inte detta ut? Sån mysig tur innan idag <3

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Idag har jag och Milla haft en kaos morgon. Mina nycklar var inlåsta i bilen (vi har garage så nyckeln dit var också i bilen) så Marcus mamma var snäll och körde hit Marcus nycklar då han är på jobbet. Vi kom ju inte ut ( vi har låst port) och vi har en hund på besök som va tvungen att komma ut såklart. Det var kaos men det är lugnt nu och allt löste sig.

Efter kaoset ha jag och Milla haft en super mysig förmiddag. Vi provade musiken som kan spelar ifrån babyvakten. Vaggvisor men hon blev väldigt lugn och glad av låtarna. Vi träna även hennes nacke lite genom att ligga en stund på mage, idag blev hon inte helt galen på mig utan va ganska glad. Så mysigt och sen hängde hon runt på mig medan jag städa undan lite. Så mysigt och hon har varit så glad och gosig hela morgonen. Perfekt mamma och dotter tid!

Imorgon blir tjejen hela 7 veckor!!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

God morgon underbara läsare!!

Vet ni vad.. jag är redan trött på att vara mammaledig. Man gör ju typ inget. Vi är i stallet och fixar men efter det så är det inget att göra. Alla jobba när jag är ledig och de jag känner som är lediga har massa annat att göra. Så himla tråkigt. Det är super kul att vara hemma med Milla och hennes sällskap är guld men det är ingen jag kan prata med och det blir tråkigt i längden..

Men idag är Marcus ledig och det är skönt! Hemmet ser kaos ut och tyvärr kommer vi inte vara hemma för att städa idag. Stallet väntar och sen ska vi till Marcus föräldrar och äta middag.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse