Header

Hej på er alla finisar!

Jag har verkligen inte glömt bort er men bebis bubblan tar över! Tiden räcker inte till. Vi har haft så mycket besök och varit iväg på besök då man blir helt slut. Nu har vi sagt en lugn vecka så vi kan komma in i en normal rutin.

Kan passa på att berätta en sak som jag är så stolt över! Milla har inatt sovit sin första natt i sitt egna rum alltså i sin egen säng! Hon gick lätt att natta igår kväll och vakna en gång inatt för mat och sen natta jag lätt om henne i sängen. Hon har varit exemplarisk hela natten och jag är så tacksam för en så snäll bebis! Vet mycket väl att det kan vända när som men man får vara tacksam för lugnet så länge det varar! ♥️

Vi hörs!

Igår åt vi tacos med våra vänner ifrån föräldrar utbildningen. Här är två stolta pappor med sina vackra barn.

Marcus och Milla till vänster och Kristian och hans son till höger.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara personer! Livet med barn har dragit igång och jag har haft lite svårt att hitta tid för att uppdatera er. Tyvärr men det har varit riktigt tight med tiden och Milla är som mest vaken på kvällarna. Kvällstid är typ den enda gången vi inte har besök eller är iväg på något ställe och då är Milla igång så hinner liksom inte riktigt med. Hur mycket jag än vill så hinner jag inte riktigt med än. Men det blir bättre ju mer rutin vi får skulle jag tro.

Marcus är ute med Milla på en promenad så nu fick jag lite tid till att starta upp datorn, kolla serie och njuta av tystheten i soffan. Tänkt så mycket på att jag vill uppdatera bloggen men när Milla väl somnat är jag så otroligt trött så vi går och lägger oss. Hon äter sin sista tur vid 22 tiden och sen lägger vi oss runt 22.30 så det blir sent att sätta sig vid datorn efter det.

Milla mår i alla fall toppen bra och det gör resten av familjen också. Vi är lite trötta men det är nog alla nyblivna föräldrar? På tisdag blir Milla hela tre veckor och den tiden har ju bara rusat iväg. Känns helt otroligt. Har vi verkligen fått äran att vara med vår dotter i hela tre veckor redan? Det är så häftigt och så underbart. Den där lilla människan ger oss så mycket glädje och kärlek.

Vi hörs snart igen! Ska försöka att det inte går allt för lång tid denna gången!

Här hade vi lite morgon mys här om dagen ♥️

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Hej på er! Försöker få in rutin med bebis och bloggen. Som jag skrev sist har verkliga bebis livet kommit nu. Milla är en väldigt snäll bebis och lätt att ha å göra med. Men nu har man fått prioritera att städa undan eller vila lite när hon sover. Men ska se till och få prioritet på bloggen istället för att kolla på tvn när hon sover. Det är bara så soft att kunna slappna av framför tvn när hon sover, haha.

Idag har Milla haft en äta skrika och skita dag. Hon har inte bajsat på två hela dagar men enligt BVC kunde det gå upp till en vecka mellan bajsblöjor. Så länge hon äter, sover och kissar bra så mår hon bra. Men idag har hon bajsat 5-6 gånger, ja jag har tappat räkningen... sen mellan de har hon ätit och varit arg/frustrerad. Säkert gjort lite ont i magen idag, det har bubblat som bara den i henne. Men nu är hon nog klar, ätit sig mätt igen och somnat gott i min famn.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Ursäkta den dåliga uppdateringen men nu är vårt småbarnsliv igång! Milla har börjat vakna till liv lite mer, sover mindre än innan. När hon är vaken har hon svårt att vara själv, så fort man lägger ner henne så blir det liv. Nu har hon hittat lugn hos Marcus och de ligger och myser i soffan. Ända gången jag duger för mys är när hon ska äta mat. Annars ligger hon som bäst hos Marcus, där chillar hon som bäst.

Imorgon har vi andra BVC besöket men denna gången ska vi gå till BVC. Ska bli roligt att se vad de ska göra med henne då. Kanske väga och mäta henne igen? Jag har lite dålig koll på vad de gör på BVC besöken.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Idag är första dagen vi bara är hemma och myser! Vi myser och har inga krav på livet idag. Milla har fått bada en runda och somna som en stock efter det. Ska försöka väcka henne snart för lite mat.

Våra vänner kommer snart förbi en sväng och äter lite med oss. Så skönt att bara kunna vara hemma idag, en hel dag hemma tillsammans med min fina familj!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Idag var jag iväg på förmiddagen och hämtade en ringsjal. En lösning innan vi får vårt bärsele vi köpt. Milla trivdes inte först men efter några minuter somnade hon där i famnen. Nu är jag rörlig igen men man känner sig lika otymplig som när man var gravid. Men det är mysigt och hon sitter så bra där.

Det var inte helt lätt att sätta i henne så ringen kom lite långt ner, den ska vara närmare axeln men man lär sig. Så länge Milla sitter bra och det gör hon nog då hon somna. Varit extra noga med att hon sitter ordentligt med rumpan i sjalen så hon inte kan ramla ut. Hon sitter kanon här i.

En stor nackdel jag känner redan efter 10 min med Milla här i är hur varm jag blir. Men man vänjer sig nog. Allt för att Milla ska kunna känna sig trygg med att jag springer runt å fixar. Nu kan vi vara i stallet lättare också! Det ska jag börja med nästa vecka.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse