Header

Contains affiliate links

/ Detta inlägget innehåller länkar som ger mig betalt per klick /

Många säger så mycket olika om det här med att ha babykudde men vad jag har bestämt mig för att prova med en liten kudde. Vi beställde hem en kudde ifrån märket carena. Kudden har en ergonomiskt form som ska förhindra barnet från sned belastning utav nackkotor. Kudden är även tryckavlastande för bebisens lilla huvud. Milla verkar trivas bra med kudden. Är det inget för oss så har vi i alla fall testat med en kudde. Tanken är att vi ska ha den i vagnen.

Kudden var dessutom till ett väldigt bra pris. Lekmer hade rea på kudden så den kosta endast 74.50. Vill ni kolla in kudden ni också så hittar ni Carena babykudde här. Den finns även i flera olika färger, men vi valde rosa.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Body ifrån bamboo och byxorna och strumporna ifrån newbie.

Nu har vi varit på massor med äventyr idag. Först hamnen och sen va vi tvungna att åka till banken för jag behövde ett nytt bank-id och efter det tog vi en tur till mitt gamla jobb också. Många som blev glada när de fick träffa lilla Milla.

Nu är vi hos mina föräldrar och tog en paus, ammar och chillar. Vi ska snart åka hem åt. Hungrig som en galning så middag ska lagas.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Nu är vi nere i hamnen. Första gången för Milla. Vädret ser dock inte så lovande ut tyvärr, Marcus föräldrar som skulle segla ut idag. Milla verkar trivas bra på bryggan som gungar lite smått. Nästa år får hon komma på båten, då passar kanske någon flytväst på henne.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Kolla hur söt Milla blev i sina nya byxor! De passade henne helt perfekt, eller vad tycker ni? Hiss eller diss?

Nu ska vi avrunda vår kväll. Äta lite kvällsmat, klä av Milla och mata henne lite, landa i soffan och rulla igång en film kanske. Imorgon ska vi träffa Marcus föräldrar vid deras båt innan de kommer segla ut. Känns lite konstigt då jag inte pratat eller träffat hans föräldrar på ca 2-3 år nu. Vi hade en stor fight mellan varandra som helt eskalerade ut. Men ja, vi får se hur det går imorgon. Blir en stund på förmiddagen med dem, havet är ju underbart så ska bli kul att hänga lite vid deras båt.

Jag vill också passa på att tacka för all fin respons på Marcus inlägg där han berättar om hur han upplevde saker och ting under förlossningen. Det är roligt att ni gillade inlägget. Jag ska försöka hitta lite tid någon dag och skriva min egna förlossningsberättelse, så ni kan få läsa min variant också. Så länge kan ni läsa Marcus förlossningsberättelse här och dela den gärna vidare om ni känner någon som vill läsa en annorlunda förlossningsberättelse.

Önskar er alla en god kväll!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Köpte mig två amningslinnen då de är himla lätta att ha på sig och man slipper tänka på att visa mer än nödvändigt vid amningen. Dessa linnena köpte jag på lindex och de va väldigt smarta för man behöver ingen amningstopp under dessa utan räcker med enbart linnet. Något jag tyckte va lite jobbigt är att de känns något små i storleken, de såldes i två pack så kunde inte prova innan. Tog min vanliga storlek men tycker de sitter åt lite väl hårt.

Kunde såklart inte bara gå förbi barnkläderna utan att kolla. Hittade ett par super söta byxor till Milla också. 80kr kosta dem och är så himla mjuka så de fick bli ett par sånna byxor till Milla. Man är ju helt galen i bebiskläder nu. Måste hålla fingrarna i styr, hon försvinner ju inte direkt och växer så fort så dumt att köpa allt för mycket nu!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Fast man är nybliven mamma så bryr man sig om sitt yttre. Igår tog Marcus Milla en stund medan jag satt på nagelsalongen och äntligen fick gjort i ordning mina naglar. De hade vuxit ut till klor. Men den senaste tiden så har jag tänkt på lite annat än att fixa till naglarna, men nu när Milla är här så var det ännu jobbigare när de blivit så långa. Det såg inte riktigt klokt ut för den delen heller, så pinsamt!

Nu har jag kortat ner naglarna rejält. Jag har ju inte naglarna för längdens skull utan för det känns snyggt och trivsamt. Har även hittat en färg som är en ny favorit nu, diskret men fin, precis så som jag vill ha det.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse