Header

Usch som jag vimlar bort mig i veckodagarna just nu.. håller knappt koll på något längre. Flera gånger har jag lämnat bilen med bilnyckeln i, bara tagit mina grejer och gått... Farligt om man vill ha sin bil kvar?! Tänk tanken att ringa till Marcus för att berätta att bilen är stulen och det kan vara så att det är mitt egna fel som lät nycklarna vara kvar i olåsta bilen. Så hemskt! Måste börja hålla koll, annars sätta lappar i bilen, glöm inte bilnyckeln!!! Haha!

Idag är vi bort bjudna till ett annat par som väntar barn. Vi träffade dem på föräldrakursen vi varit på. Vi är i ungefär samma ålder och de har beräknad förlossning fyra dagar efter oss, så den 28/7. Hade varit så skönt att få ligga på bb ihopa. Men idag ska vi till dem för första gången, äta god mat och umgås. Ska bli väldigt trevligt. Kul att hitta nya vänner som även väntar barn.

Nu blir det upp och hoppa lite. Tänkte bjuda er på lite bilder ifrån bebis rummet idag! Ville vänta med det tills vi fått vårt förråd fixat så vi kunde få bort allt som inte ska vara där MEN RIKSBYGGEN är sega och vi får det aldrig fixat. Vi började höra av oss till dem efter jul och de har fortfarande inte fixat. Nu börjar det bli bråttom då bebis kommer snart. Julpyntet står kvar på balkongen och snart får resten av grejerna i barnrummet också flytta dit. Men detta gör ju att vi inte har fått någon användning av vår balkong nu när det är sommar, mysigt frukost stunder på balkongen är ju guld! Tur vi har inglasad balkong så grejerna håller sig i gott skick!

Aja ska sluta gnälla nu, upp och hoppa och GOD MORGON! ♥️

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är det mest underbaraste att lyssna på! Idag är faktiskt första gången jag spela in hjärtljuden ifrån bebis. Marcus hade otur och hade dubbel bokat sig på morgonen så han kunde inte komma med till barnmorskan och missade därför dosen av energi man får av att höra bebis hjärtljud. Därför valde jag att idag spela in ljuden så han fick höra i efterhand. Vet inte varför jag aldrig gjort det innan men idag blev tydligen den dagen jag valde att spela in. Nu kan vi lyssna på bebis hjärta som är som musik för öronen och känna när bebis sparkar. Kan knappt tro detta är hjärtljuden ifrån vår lilla bebis, snart är du här!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Något jag var väl medveten om när jag blev gravid var att "jag är redan överviktig och får inte stiga upp för mycket i vikt under graviditeten". Det skulle bara bli väldigt jobbigt och påfrestande för kroppen att gå upp för mycket eftersom jag redan låg högt.

Idag kan jag stolt presentera att jag är i gravidvecka 37 (36+2) och har endast gått upp mellan 2,5-3 kg sen jag skrev in mig hos barnmorskan och började väga mig. Det är helt galet och det är nästan mindre viktuppgång än vad bebis just nu beräknas att väga i magen. Det ända jag har gjort är att jag försökt vara väldigt aktiv, ridit alldeles för länge och nu när jag sluta rida så har jag börjat simma istället och tänkt på mina matvanor. Ätit mer regelbundet och struntat i att äta så mycket skräpmat. Sen har jag också försökt att i större mängd dricka mer vatten istället för saft/läsk/mjölk/juice osv.

Jag är jätte glad över detta då jag fasade för att gå upp för mycket under graviditeten. Det är ju absolut inget fel med att gå upp mycket för mycket är ju extra blod, vätska, bebisens vikt osv. Men jag är stolt att jag kunnat visa att jag kunnat ta ansvar över min vikt då jag försökt ändra på matvanor och drickande av läsk osv innan jag blev gravid med alltid kommit tillbaka i det efter en månad typ. Nu när jag varit gravid har jag inte alls tappat motivationen då jag gjort det för mig själv och för att inte trycka i mig allt för mycket skräpmat åt bebis. Tack bebis för att du hjälpt mig med motivationen redan innan du ens kommit ut till oss ♥️

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Fyf*n är bara rätt ord just nu. Jag har sämsta natten på länge. Så klart som alla andra gånger jag mått så här dåligt jobbar Marcus natt. Denna gången till och med en extra natt så han hade kunnat vara hemma å stötta mig genom hela denna jobbiga kväll/natt.

*varnar dig som är lätt äcklad att inte läsa vidare*

Det hela började med en jäkla magknip när jag la mig i sängen för att sova. Försökte tänka på andningen men med en jäkla gravidtäppa så kunde jag inte andas genom näsan. Med tårarna i halsen gick det knappt att andas genom munnen så fick lite panik och låg bara och vred på mig. Kändes som gaser i magen som sen övergick till att jag fick springa till toa.. å..

..Nu har jag precis blivit klar efter en total rensning på toa.. Är glad jag har förberett med en kräkhink på toa för jag behövde rensa på alla håll samtidigt inatt. Det är så det är att vara gravid, det kan komma från alla håll samtidigt.. äckligt jag vet men det är sanningen..!

Nu känner jag mig helt tom i kroppen fast det ska finnas en bebis kvar i magen. Imorgon bitti ska jag till barnmorskan så kan få snacka med henne imorgon i alla fall. Ikväll har varit riktigt jobbigt. Det hela började med extrem oro för förlossningen och övergick till denna hemska natt. Nu ska jag försöka vila min kropp så jag kan komma upp till barnmorskan 8.30 imorgon! En sån här kväll/natt kör helt slut på kroppen och psyket..

Eftersom jag just nu är fullt pigg så kände jag för att yttra mig om hur livet som gravid faktiskt är/kan vara. 01.15 å jag mår äntligen något bättre och ska försöka sova. Natti!<3

Bild vecka 36 (den nuvarande veckan)

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Äntligen när jag trodde jag gjort allt rätt med försäkringskassan så ser jag att årsinkomsten förmodligen inte stämmer. Jag kan inte få ihop den med mina lönespecifikationer.. Jag har haft två jobb det senaste året och först hade ena jobbet gett fel uppgifter som jag fick brev om och sen fick jag det nya brevet som då skulle av med rätt uppgifter som jobben uppgett till försäkringskassan och jag kolla och kände det borde stämma. Men när Marcus kolla sen så sa han är det inte en nolla typ fel här för du har aldrig haft så liten lön? Åh då har jag själv alltså inte sett det och precis godkänt mina uppgifter till försäkringskassan.

Jag fick något totalt utbrott och bröt helt ihop sen. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att uppge rätt uppgifter. Allt ska ju ske elektroniskt idag och skickas direkt från jobbet till försäkringskassan. Jag har ju inga papper själv att räkna och kolla på. Jag fattar inte hur allt räknas osv. Jag är så förvirrad i detta hav och så rädd för att göra fel. När det handlar om pengar är jag så rädd att det ska bli totalt fel och att jag kanske blir återbetalningsskyldig eller att jag kanske egentligen kan få mer än vad jag tror osv. Aså det är så mycket och jag hatar siffror. Tyckte det var så smidigt när jag bara behövde be jobbets lönekontor att skicka uppgifter till försäkringskassan men är så ledsen och helt slutkörd nu när allt bara blir fel.

Det här koka över för mig idag. Jag börjar bli sjukt nervös inför kommande förlossning. Mycket mardrömmar, tankar och så om det. Det gör att jag är så förvirrad i huvudet så förstår mig inte på försäkringskassans uppgifter osv. Jag känner mig så lost och borta i detta just nu.

Imorgon måste jag verkligen ta tag i försäkringskassan igen. Kände mig så lättad när jag hade ett jätte bra samtal med dem och allt det pajades när jag såg att jag godkänt uppgifter som va fel. Så många tårar för att jag gjort fel, blir så rädd för det. Åh!

Var tvungen att skriva av mig lite. Det känns så rörigt. Hade velat allt bara gick som det skulle.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Jag har blivit helt besatt av viafrees serie Unga mammor! Kan knappt tänka mig att jag sitter här och snart ska bli mamma, 23 år och ska bli mamma snart. Tycker verkligen det är kul att kolla på dessa program som visar hur unga föräldrar klarar sin vardag. Finns inget jag längtar efter mer nu än vår lilla bebis. Jag vill snart bara dra ut bebis så jag kan få se hur bebis ser ut och vilket kön å hur livet med bebis blir.

Nä nu ska jag kolla vidare på unga mammor serien. Så himla kul att se! Besatt.. har snart kollat klart på hela säsongen å då börja jag kolla idag..

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse