Header

Något jag har funderat över är det här med förlossningsbrev. Läser mycket om folk som skriver förlossningsbrev och att det får dem att känna sig lite mer "trygga" för att de delat med sig av rädslor, förväntningar osv. Men läser också många som aldrig ens skulle få tanken att skriva ihop ett förlossningsbrev då de inte ser någon vits med det. Jag vet inte riktigt hur jag själv vill göra.

Jag kan känna att det kanske är bra att skriva. Som först föderska har man mycket man oroar sig för, eller i alla fall jag, och jag vill ju ha väldigt tydliga och klara besked under min förlossning. Sen är jag ju extremt rädd för nålar/sprutor och det kan verkligen inte bara komma fram med en nål och sticka mig. Jag kräver tid och förståelse för min rädsla för att jag ens ska klara av det. Sånt kan vara skönt att ha skrivit ner i ett brev och slippa dela med sig och ta upp det flera gånger vid byte av personal osv. Så det kanske kan vara en ide att skriva ihop ett brev. Det behöver ju inte vara något långt brev utan bara skriva ner sånt som känns viktigt för mig. Berätta lite om sig själv och vad man är rädd för.

Man ska ju göra det som känns bäst för en själv. Men läser verkligen alla förlossningar förlossningsbrevet? Så man inte gör det i onödan. Jag vill ju skriva det i så fall som en trygghet för mig själv och att förlossningen verkligen läser igenom och är förstående i mina rädslor och hjälper mig igenom de rädslorna under förlossningen.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej vänner! Så kul att se att det finns några trogna läsare kvar. Jag är ju mega kass på att uppdatera.

Jag har börjat få foglossning och det är inte något som uppskattas direkt. Gör ont att gå, sitta, cykla och vara aktiv i stallet/jobbet. Riktigt jobbigt men det förlossningen kommer ju liksom inte bli mindre smärta så man får bita ihop och sluta klaga. Nu de senaste månaderna har jag kört riktigt hårt med mitt körkort. Jag är nu nästan i hamn. Klarar jag allt på första försöket så har jag haffat mitt körkort inom två veckor! Så skönt kan jag säga. Men jag har fått lägga mycket tid på det tillsammans med jobb och hästen. Utöver det foglossningen då också så jag har verkligen inte orkat lägga tiden på bloggen alls. Men snart klart med körkortet som tar mycket tid i pluggandet och körande.

Ville titta in och säga hej idag i alla fall. Se så allt är bra med er och ni får se att jag lever. Tiden går himla fort. Idag går vi in i ny graviditetsvecka igen. Nu är vi i graviditetsvecka 32 (31+0). Vi är snart i hamn och om cirka två månader är vi föräldrar! Det är så galet och snart är det här. Snart ska vi få se vem den lilla busen i magen är, är det en flicka eller pojke? Vad tror ni? Jag är så sugen på att ta reda på det på vårt ultraljud i nästa vecka. Kan knappt hålla mig! Spricker snart både runt magen och av nyfikenhet.

Kram på er!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Kan knappt förstå! Är så galet nyfiken på vem du är där inne i magen. Flicka eller pojke? Vi längtar så galet mycket båda två!

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Några dagar som det ekar tomt här nu. Har så mycket att göra. Full rulle med jobb, häst och snart dags för körkort med halka och bokning av uppkörning/skrivning. Allt ska bli gjort och godkänt innan den 9/6 så det är massor teori att träna för att allt ska sitta på provet. Måste klara det! Men det gör också att bloggen blivit lite åt sidan.

Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen. Börjar jobbar klockan 8 idag. Är helt slut i mina ben idag. Tror verkligen jag måste börja med stödstrumpor nu.. det där snygga som man verkligen till ha på sommaren.. aja nu måste jag fixa mig till jobbet och rulla med cykeln dit.

Önskar er en fantastisk dag, vi har strålande sol redan kl 6.30 när min klocka ringde

Har glömt visa er vad vi köpte i söndags på rean vi va på, dessa två fina. Filten är en stallfilt och en solhatt.

Klicka gärna på *Gilla* om du tycker om inlägget! P&K Sandra

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse