Header

Blev ingen promenad vid hamnen då det blåste ganska bra där nere men vi gick en runda och hade mysigt ändå. Blev lunch och Marcus shoppa två tröjor. Nu är vi snart hemma, ska ta en eftermiddags paus i sängen haha. Pensionärer? Nä men Marcus har ju jobbat natten utan att sova en stund och jag är helt enkelt en trött gravid kvinna.

Ikväll ska vi iväg och se något majbål. Om vi hittar något ställe som faktiskt tänder ett bål. Känns som Helsingborg annonserar väldigt dåligt med information om detta och det är ju det som är Valborg tycker jag, alltid kollat majbål sen jag va liten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag strålar solen och värmer på riktigt gott! Klänning och en tjockare kofta på idag blev perfekt.

Jag och Marcus har varit iväg på ett barnklädes evenemang där man kunde köpa barnkläder med 50-80% REA. Vi köpte en solhatt och en filt ifrån gegamoja kollektionen. Visar bilder sen.

Nu väntar vi på bussen ner till stan. Vi tänkte gå i hamnen och mysa i solen. Kanske ta en fika eller luncha å helt enkelt vara mysa.

Trevlig Valborg på er!

Likes

Comments

God kväll på er!

Inatt blir sista natten ensam då Marcus jobbar natt. Tyvärr så verkar det som att jag kommer få en av mina sämre nätter idag. Gör allt vad jag kan för att motverka det men det går inte så jätte bra. Det är nämligen så att nu när bebis försöker göra mer plats och komma lite högre upp i magen så mår jag sjukt dåligt. Jag blir jätte kass i magen, mår illa (i värsta fall kräks) och får ett himla tryck uppe i magen och så får jag som typ magknip. Jag kan nästan känna hur magen växer under dessa nätter jag mår såhär. Jag mår ungefär såhär en gång i veckan sedan några veckor tillbaka och det är piss. Det kommer pang bom på kvällen och så kan jag knappt sova något på natten sen. Men morgonen efter vaknar jag och mår hur bra som helst. Men det tar på krafterna och att behöva genomlida en sån sjukt jobbig natt helt ensam är kaos. Sist fick jag sitta på toan med en spann i knäet. Kunde inte komma ifrån toa eller hålla ens vatten kvar i mig. Jag hatar att spy och magknip har jag haft problem med sen jag var liten och jag spricker ut i tårar när det kommer. Sjukt jobbigt men det är inte så himla lång tid kvar nu av graviditeten så jag får helt enkelt genomlida detta!

Jag har i alla fall försökt ha tankarna på annat. Jag satt nu ikväll och beställde hem lite pärlor och ska göra mig en egen nyckelring med mitt namn tänkte jag. Tänkte beställa pärlor till att göra egna napphållare och vagnhänge sen men provar först med en nyckelring till mig själv. Hemsidan jag beställt ifrån har pärlor som är bra för barn. Salivtåliga och giftfria så vi får se helt enkelt. Ska prova med en ny nyckelring först då jag är i behov utav det. Har lite planer för vagnhänge och napphållare sen så vi får se vad jag pysslar ihop.

Nu ska jag massera in magen med olja och sen gå och lägga mig. Imorgon kommer mer uppdatering. Vi ska iväg under förmiddagen och sen är det ju även Valborg. Något mysigt majbål ska vi allt kolla på. Det är ju höjdpunkten med Valborg.

Jag har börjat må ganska dåligt över att jag inte kan prestera som innan på hästryggen. Var på så fin framgång med Hailey men vi har tappar jätte mycket. Vet att graviditeten stoppar mig i mycket med ridningen och att jag just nu behöver vara lite mer försiktig också så ingen olycka händer men det ger mig lite prestations ångest. Vill så gärna mer än vad jag bör göra just nu. Jag har nog aldrig varit en så mycket hobby ryttare som jag är just nu..

Likes

Comments

Nu har jag tvättar alla delar som går till stallvagnen. Eller de sista hänger på tork med de tillhör sittdelen så ni får bild endast på liggdelen. Vagnen är ifrån emmaljunga, fyra fast hjul (vilket jag hatar men bästa funktionen för stallet) och den är svart. Vagnen är begagnad och har sina slitna ställen men funktionen av vagnen är inte förändrad! Just till stallet kände vi att vagnen inte spelar så jätte stor roll då den ändå lätt kommer kunna bli skitig och sen är det bäst med fyra fasta lika stora hjul till stallmiljön. Känns skönt att kunna ha en vagn vi inte behöver vara super rädda om.

Tjejen vi köpte vagnen av var super gullig, vi fick med tillbehör till vagnen så som regnskydd å myggnät men sen fick vi även en åkpåse, två olika skötväskor och en sittdyna till sittdelen. Tyckte det var super snällt av henne att ge med lite extra saker. Trotts att vi tyckte vagnen faktiskt var billig. Men det är kul när det finns så godhjärtade personer.

Jag längtar dock tills vi får hem vår vagn vi beställt. Den trivs jag absolut bäst med! Emmaljunga super viking är det vi beställt men den får ni se mer av när vi hämtat hem den. Kommer hämta ut den så sent vi bara kan för att kunna hålla garantin så lång som möjligt. Men jag längtar! Vagnen är så fin och lätt att köra.

Här kommer bilderna på den begagnade stallvagnen!

Likes

Comments

Idag släppte jag ut våra hästar på en liten bit av det fina gröna gräset! Tänkte de skulle vara värda en provsmakning idag! Glada blev de och tuggar som aldrig förr. Så lugna och harmoniska av lite saftigt gott gräs. Fast de är så lugna ser det samtidigt ut som att de tuggar för glatta livet då de inte vet om de komma få tugga mer gräs någon gång i livet, haha. Mys pållar! Älskade hjärtan <3

Ska strax plocka in Hailey och rasta henne lite. Passade på att borsta henne när hon ändå tugga gräs idag.

Här på sista bilden ser ni hur deras hage ser ut. Helt tom på gräs så ni kan förstå hur mycket de suktat efter gräset precis utanför deras hage?

Likes

Comments

Idag var jag på körskolan 6.15 för att köra! Vi satt upp en plan för det sista som är kvar nu. Mitt mål med körkort är så nära nu! Den 16e maj ska jag göra halkan och målet är sen körkort innan den 9/6! Mitt körkortstillstånd för övningskörning går ut då och planen är att sätta körkortet innan dess! Inget både jag och körskolan kände är något hinder. Måste hålla planen spikad nu så jag klarar detta! Ska bli så skönt att bli färdig med körkortet och dessutom ha körkort innan bebis är här hade varit en dröm!

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse