Header

Idag kasta jag och Marcus oss rakt in i havet utav barnvagnar! Det börjar bli dags att bestämma sig för en vagn eftersom beställningstiderna är några veckor på en ny vagn. Vi blev visade några olika vagnar men fastnade för en vagn ifrån emmaljunga. Vi har ju noll koll på vagnar men denna kändes väldigt rätt för oss. Modellen heter super viking. På bilderna nedan ser ni hur vagnen vi fastnat för ser ut, vi tänker oss dock en annan färg på liggdelen.

Modellen uppfyller faktiskt alla våra "krav" som vi har på en vagn. Jag ville definitivt ha en vagn med 4 hjul. Denna vagnen har rörliga framhjul men de går även att låsa. Hjulen är grova och klarar sig igenom terräng som att gå runt i stallet och i skogen. Liggdelen känns lagom stor och är inte låg eller för hög. Den kändes super lätt att köra och känns bra i komforten för bebis. Sen kan vi köpa till sittdel när vi känner att behovet kommer.

Det kändes väldigt bra och vi kom väldigt snabbt överens om att denna vagnen kändes bäst för oss.

Är det någon utav er läsare som har erfarenhet utav vagnar ifrån emmaljunga? Mina föräldrar hade emmaljunga som vagn till mig när jag var liten så märket har ju funnit i många år. Men alltid bra att höra sig runt lite, så vet ni något om emmaljunga så kommentera gärna!

Likes

Comments

Contains affiliate links

När jag började läsa här om dagen om att det nu är bebisen utvecklar hörseln så har jag spånat lite på ett bola gravidsmycke. Jag vet liksom inte om det är något som bebisen uppskattar men jag tänkte det kunde vara roligt att prova. Det ska tydligen vara ett rogivande ljud för bebisen och ge ett lugn. Även efter graviditeten känner bebisen igen ljudet och kan få förknippa det med ro. Jag vet inte hur mycket man kan tro på detta men jag tänkte prova. Jag beställde hem ett idag och få se hur det funkar helt enkelt. Kan bli lite svårt att jobba med kanske men vi får se.

Jag har tittat runt på så många sidor och tyckte alla var väldigt dyra och att de hängde i ett svart typ snöre. Jag ville ha en kedja på mitt smycke i silver. Hittade en hemsida som hade sjukt fina smycken. Marcus valde ut tre stycken som han gillade och så valde jag sen ut vilken jag tyckte bäst om. Fick han att vara lite delaktig då jag vet att han gillar det! Man får ju försöka få honom delaktig i alla saker så han inte känner sig åt sido satt.

Jag har själv börjat känna av lite sparkar men de känns inte utifrån. Tycker det är synd att Marcus inte kan ta del av sparkarna än. Han är ju väldigt intresserad och jag försöker känna varje dag med handen om man kan känna sparkarna. Men han får nog vänta någon vecka eller så till. Snart kanske bebis vill visa pappa lite rörelse också!

Sidan jag hittade gravidsmycket på har jätte fina smycken till bra priser. Man kan få personliga armband och halsband för jätte bra priser. Jag kommer nog shoppa loss på andra fina saker här också senare. Jag gillar lite personliga smycken med namn på och så. Ska hinta lite till Marcus för snart fyller jag ju år. Har sagt att jag inte vill ha smycken och sånt men det är ju så fint med personliga smycken. Men nu får vi se hur mitt bola gravidsmycke är i kvaliteten och sen se om det blir något mer! Bra priser och fina smycken, nu ska kvaliteten vara på plats också sen har jag nog hittat en favorit butik att köpa personliga smycken på.

På länken nedan kan ni även klicka er vidare till de personliga smyckena som inte har något med graviditet att göra!

Likes

Comments

Nu börjar magen växa lite och jag börjar få en liten gravidmage. Det är så spännande att läsa om bebisens utveckling. Det är nu bebisen börjar utvecklas i hörsel, syn, smak, känsel och lukt. Bebisen kommer kunna höra olika ljud. Hur mysigt är inte det. Bebisen är cirka 22 cm långt ifrån huvud till fot och har en bit kvar att växa. Det är himla spännande, undrar vilken filur det är som utvecklas i min mage ♥️

Likes

Comments

Idag har jag gått emot ännu en rädsla och gjort stick i fingret. Det tycker jag nästan är värre än blodprover i armen. Men idag testades jag för att se om jag hade graviditetsdiabetes och fick dricka den sötaste drycken under 5 min! Fy vad äckligt det var, men det var ju inte vidrigt utan vara äckligt sött. De gick ju ner.

Efter provsvaren så visade det sig att jag inte har fått någon graviditetsdiabetes och kan andas ut. Jag har oroat mig lite för detta och nu vet jag att det inte är något jag har. Men man testas en gång senare också för att se så de inte utvecklas på vägen. Men goda provsvar denna gången och hoppas det då också.

Nu blir det stallet och andas ut lite!

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse