Header

God morgon och Välkomna tillbaka! Efter allt jobbigt som hänt släpper jag nu det och går vidare. Ibland tar det bara lite tid innan man hinner smälta allt som händer i livet och det får det lov. Man får lov att ta den tiden man behöver utan att någon ska pusha på dig. Man måste kunna bestämma över sitt egna liv och våga bearbeta saker på sitt sätt.

Hailey mår fint för er som har undrat lite hur det går med henne. Vi rider i den mån vi kan nu när det har varit sten fruset i marken. Hon är ju världens goaste häst så jag kunde inte gjort ett bättre köp. Hon har verkligen hjälpt mig att bli hel igen. Är så glad att jag har möjligheten att äga henne.

Nä nu ska vi sätta igång bloggen på riktigt igen och öppna det nya året här på bloggen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Jag har fått en del frågor om hur lång paus jag tänkte ta, mår jag bra och kommer jag ens komma tillbaka till bloggen?

Jag har haft en väldigt tuff tid i livet som krävde fokus på annat är bloggen. Finns grejer jag inte är redo för att ta upp här än och andra saker som att min familjs hund fått somna in och att min pojkväns farmor precis lämnat oss för att bli en av alla vackra änglar som vakar över oss. Det har tagit hårt på oss och det finns liksom inte mycket lust i luften just nu.

Jag har fått tillbaka lusten för att blogga i alla fall och kommer sätta mig ner ikväll och starta upp bloggen igen för 2017. Jag har en stor bomb att släppa inom några veckor tror jag det kommer upp. Det är otroligt men det kommer släppas när det är rätt tid!

Nu kör vi igång bloggen för ett nytt år, Bloggen har ju funnits sen juli 2013 så nu kör vi igång ännu ett nytt år!

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Tuffa beslut

    "Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med …"

  • Bebismagen!

    " Nu börjar magen växa lite och jag börjar få en liten gravidmage. Det är så spännande att läsa om b…"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!