Header

Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med att besvara..

Jag kommer ta en paus på några dagar här, har märkt att jag inte kan ge allt fokus på bloggen och ett stort tufft beslut jag just nu har i livet. Ber om ursäkt att jag puttar er åt sidan men vissa beslut i det privata kräver mer uppmärksamhet ibland.

Vi hörs om några dagar när jag känner mig redo att ge 100% igen. Tufft nu..

Tänk om man kunde fylla en skottkärra med alla problem, tankar, oro osv och sen bara tömma ut skiten och vara av med allt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har varit lite upptagen nu under förmiddagen då jag har varit på intervju. Vi får helt enkelt vänta och se hur allt slutar nu.

Nu ska jag fixa med lite andra grejer som kommit upp idag, massor att göra.

Likes

Comments

Hej på er allihop! Idag har jag städat och pyntat inför jul. Städningen blev inte helt klar idag då man ivrigt började pynta istället. Men det tog nästan hela dagen och jag hade ingen tid till att blogga. Jag har även varit iväg och shoppat lite på black weekend. Har inte hunnit med att fotografera det jag köpte så kommer visa det för er imorgon.

Nu på kvällen har jag varit i stallet. Det blåser jätte mycket ute idag igen och mamma mådde inte helt hundra bra så vi red inte idag heller. Två vilodagar på rad nu, imorgon måste jag rida och jag ska försöka komma till stallet i tid så jag hinner rida ut en runda när det är ljust. Hade varit skönt att komma ut på en ridtur och håll nu tummar och tår att det inte blåser typ storm ute imorgon också.

Nu blir det förbereda bloggen inför imorgon. Jag ska även ta tag i en annan viktigt grej med bloggen som bara måste göras!

Likes

Comments

God första advent morgon! <3 så mysigt att det idag är första advent. Det är dock strålande sol ute och känns mer som en tidig vårdag. Men första advent Välkommen!

Idag kör jag och Marcus julstädning och ska pynta efter det. Vi skulle hunnit med det igår men det blev inget av de. Istället springer vi runt och städar snabbt nu innan Marcus börjar jobba, jag får äran att julpynta själv detta året! Så kul jag älskar att pynta.

Nä nu ska jag hjälpa till med städningen så jag kan få pynta snart.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit till ro och hamnat i soffan framför en spökfilm. Idag fick Hailey vila då det blåser typ storm ute. Hailey är väldigt känslig mot starka vindar och blir väldigt hetsig och stökig då. Kände inte för att rida ut och "bråka" med henne. Det var helt enkelt inte värt det idag. Så vi tog lite extra pyssel idag, borsta ordentligt och klippte lite av manen och svansen. Nu är hon söt och fin igen.

Nu ska jag kolla på film med Marcus, imorgon blir en bättre dag här på bloggen. Ibland får man ta det lite lugnt med sociala medier och så 😘

Marcus hjälper/lär sig mocka! <3

Mamma <3

Likes

Comments

- God morgon!

Nu har jag precis vaknat. Igår kväll blev en rätt sen kväll. Vi var ute och bowlade med ett annat par som är väldigt bra vänner till oss och efter bowlingen så drog vi ut på stan och drack lite goa drinkar. När vi väl tröttna på det så turade vi med båten till Danmark. Vi har alltid så trevligt ihopa när vi är ute så det blev en lyckad kväll!

Nu ska jag fixa till mig för att dra ut till stallet. Mamma och pappa hämtar mig strax!

Här kommer lite bilder från igår, tagna ifrån mobilen.

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse