Header

Jag blir så glad över alla era goa kommentarer! Tyvärr har jag ingen möjlighet att besvara dem utan en dator men jag blir jätte glad av att läsa. Jag har fixat så jag kommer få hit en dator snart. Snälla håll ut för det blir Booom! Mycket bättre snart igen <3 vet att det är drygt att följa en blogg som inte kan uppdatera ordentligt men jag jobbar sjukt hårt för att få hit en dator så jag kan fortsätta. Vi tog oss uppåt på topplistorna och halkar ned nu, men det är bara tillfälligt.

Nu ska jag sova, imorgon får jag förhoppningsvis hit en dator!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I skrivandes stund är klockan 06.26 och det var en underbar morgon att cykla till bussen. Helt vindstilla, lagom små kyligt och massa fågelkvitter. Kändes nästan lite sådär magiskt som i en dröm..

God morgon föresten och detta är ett tidsinställt från bussen på väg till jobbet. Nu när min dator inte fungerar så blir uppdateringen inte helt hundra. Försöker mobil blogga bra inlägg med det är inte samma som via datorn. Blir mycket lättare felstavning på mobilen, man ser inte texten så bra och jag vet ärligt inte hur man lägger in en länk eller taggar bilder för lite inspirations tips. Det är väldigt svårt att kunna göra bra inlägg från mobilen tycker jag. Därför blir det lite glesare med inlägg. Men ni är ju förstående <3

Nä nu ska jag vila lite på bussen. Det var flera veckor sedan jag var uppe såhär tidigt..

Igår körde vi fyrhjuling i stallet och kolla vilka mysiga pumpor de gjort!

Likes

Comments

Igår blev ingen bra dag och jag hade tänkt att publicera detta igår med det fick bli idag istället.

Tänkte först berätta för er att det som publicerades igår var mammas häst som gick omkull i hagen. Vi fick tillkalla djursjukvårdare till stallet då Linus vägrade stå på fyra ben. Vi bestämde tillsammans med veterinär att vänta åka iväg med Linus till på måndag då vi ska åka iväg med Hailey. Och nu över till Hailey.

Det är så som många av er redan vet att Hailey för lite mer än en månad sedan behandlats för två skador i hasen. Enligt veterinären var det inte säkert det gick att behandla utan det såg ut som att de gick att behandla just nu men inget var hundra. Vi behandlade såklart henne och hon blev friskförklarad och fick otroliga beröm för en mycket fin rörelse i benen.

Nu är det så att efter mitt senaste ridpass där hon gick så underbart bra ute på fältet kom hon in dagen efter med en svullen has precis sammanställe som hon är behandlad i tidigare. Hon hade gått dagen innan mycket fint i rörelserna då hon verkligen hade den rätta längden i steget. Då vi haft en mycket långsam igångsättning så tror vi inte att det är ridningen som gjort detta utan att hon har gjort något konstigt i hagen. Vi har väldigt glatta hagar så det kan ha hänt att hon sprungit lite i hagen och halkat på något konstigt sätt.

Vi kommer vi att åka tillbaka till veterinären med Hailey och tar då med Linus också. Sen får jag ge uppdatering efter det till er. Jag är väldigt ledsen i alla fall och förstår inte varför vi ska behöva genom gå detta igen. Inte roligt att se sin häst skadad och heller inte roligt att äga en häst som är skadad då man vill ju rida!

Vet inte om ni ser då bra på bilderna. Men detta är hasen och är på bakbenet på hästen för er som inte förstår. När jag trycker in tummen ser man svullnaden bättre med det syns kanske inte så bra på bild.

Likes

Comments

Jag tror knappast att denna dagen kan bli mycket värre. Jag känner mig otroligt ful och datorn fungerar fortfarande inte som den ska!

Jag fick igång datorn i cirka en halvtimme igår och hann besvara lite kommentarer fram tills datorn hängde sig helt och sen när jag fick igång den ville den uppdateras, vilket den gjorde för bara någon dag sedan. Nu tar datorn så lång tid att starta så jag inte hinner vänta på den.. Som idag hann jag äta upp min frukost innan den ens var halvvägs igång. Jag börjar fundera på om den drabbats av virus? Tänkte låta pappa The pro kolla på den. Jag förstår mig inte på datorer när de klabbar. Varför kan inte tekniken bara fungera? Jag använder datorn till så simpla saker som att blogga, föra över bilder och redigera bilder. Det är allt och endå klabbar den.

Tyvärr har vi bara en fungerade dator då vår katt Batman lyckades ta i sönder min egna dator i somras! Så tyvärr får ni leva med mobiluppdatering och mobilbilder fram tills jag löst problemet! Tack för er förståelse!

Likes

Comments

Usch! Ge mig lite pepp för vilken jobbig morgon! Vakna idag på ett bra humör fram tills jag skulle klä på mig och fixa till håret och sminket. Hur jag än klädde på mig, sminka mig och fixade håret kände jag att allt bara var fult. Trivs inte alls med mig själv idag. Det känns som någon bara tagit allt självförtroende bort ifrån mig inatt.. Det slutade med att jag tvättade bort att smink, ruffsa till håret och klädde på mig kläder som jag brukar trivas bra i. Det är så hemskt att ofrivilligt känna att man inte trivs med sig själv. Jag vill trivas med mig själv och mitt utseende, precis så som jag är!

Nej nu slutar vi prata dåligt självförtroende och berättar varför jag varit uppe ganska tidigt idag. Det är så att det är marknad i Höganäs idag. Jag ska gå dit tillsammans med Sissela som är min barndomsvän. Det ska blir mysigt att storsa runt där tillsammans idag.

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse