Header

Idag var vi ute på första ridturen! 20 minuter skritt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina vänner. Just nu är vi mitt uppe i väntans tider med Hailey. Hon går på stor hage igen och bara väntar fram till den 19e september för att åka på återbesök. Hon börjar få hyss för sig och ibland helt knäpp och sliter iväg med mig som en vante. Så snälla gud, låt henne vara frisk på återbesöket så vi kan börja skritta igång snart. Hon behöver röra på sig mer än i hagen nu!

Eftersom vi bara hänger i väntans tider just nu så har jag ingen lust för att blogga ordentligt så det blir lite strö inlägg just nu. Fast vi fått goda resultat på förra besöket så finns det en risk att det inte ser bra ut på röntgenbilderna .. Det som oroar mig och jag får ingen inspiration för bloggen med oro i kroppen..

Likes

Comments

Inte mycket kvar av stallet att visa er. Men jag visar upp bild från hagarna. Det är vinter hagar in till stallet och sommarbetet ligger några hundra meter bort och är mega stort! Så himla fint de kommer få till sommaren.

Sen har vi även en ridbana på gården. Ridhus får vi köra 5 min för att komma till. Mitt gamla stall, det ridhuset får vi använda! Men ridbanan är belyst.

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse