Header

Som ni vet fick Hailey ett nytt hem igår vilket känns mycket skönt. Anledningen till att jag flyttade var att jag och mamma ville ha hästarna på samma ställe! Så himla härligt och nu ska jag visa lite bilder och beskriva lite hur stallet är.

Vi börjar med sadelkammaren. Uppvärmd på vintern och är stor och rymlig! Jag har ett eget skåp som ni ser på bilderna nedan

Sen är det en stor och ljus stallgång. Totalt finns det tre ställen att binda upp hästarna, två i gången och en i typ spilta.

Stallet har även gigantiska boxar. Hailey har en box (när jag stegar) som är ca 4,5x4 m. Det är stort! Mammas häst har ännu större (fölbox) som jag inte stegat. Men den är som ett vardagsrum typ..

Tills sist visar jag foderutrymmet jag och mamma har tillsammans. En hörna med mat och ett skåp med täcken som inte används för tillfället.

Sen finns det även plats för att bada hästarna ute.

Stallet är enormt fint och renoverat nu i sommar. De har lagt nytt golv och tror nästan det är nymålat för allt är så rent och fint. Jag tror jag och mamma kommer trivas super bra här!

Kommer visa er utsidan av stallet så som paddock och hagar i ett annat inlägg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​God morgon på er! Idag är det dag ett på Haileys behandling. Hon ska stå två dagar i box och sedan fem dagar i sjukhage. Sen blir det stor hage i två veckor. 

Jag tycker lite synd om Hailey som endast fått se de nya hästarna i stallgången från hennes box. Hailey är en mycket social häst som gärna vill nosa och vara med andra hästar. Så tycker lite synd om henne som kommer till ett nytt ställe utan att få hälsa på någon. Hon har hälsat på mammas häst genom boxväggen då de har öppet mellan deras boxar. Som ni ser nedan på bilden. De verkar gilla varandra och de kommer stå i samma hage sen så vänner får dem bli hoppas jag. 

Senare idag kommer jag även visa upp lite bilder från nya stallet. Allt är i sin ordning för jag och mamma höll på hela dagen i stallet igår. Det känns super bra, önskar att jag kunde rida bara. Hade varit så mycket roligare. 

Likes

Comments

Återbesöket idag var glädjande. En stor klump i min mage och en stor tyngd från mitt hjärta släppte idag!

Idag fick vi springa och göra böjprov och hon visade bra förutom på vänster bak (skadade benet) men det var bättre än förra gången. Vi longerade också lite och veterinären berömmer henne för ett mycket fint steg! Tack, den blir man glad för! 😃

Angående skadan så tror veterinären att hon kommer komma igång igen. Förmodligen till våren 2017. Men vi vet inget säker förens vi kommit tillbaka på återbesök om tre veckor. Då blir det nya röntgenbilder för det var tydligen inga nya idag. De tog även ut vätska från hasen och det såg mycket bättre ut också än förra gången så det var mycket som visade positivt idag. Hon blev behandlad igen och är tillbaka på boxvila två dagar och sendan sjukhage 5 dagar och sedan två veckor i vanlig hage. Heja Hailey nu! ❤️

Sen har Hailey även fått ett nytt hem idag! Men jag berättar mer om det imorgon.

Här får ni några bilder från dagen. Lite bilder på drogade Hailey och någon från nya stallet!

Likes

Comments

Idag mina vänner är det återbesök med Hailey. Efter förra besöket la jag lite av.. Jag är ganska krossad inuti och därför la jag helt av med bloggen ett tag. Men jag ska berätta för er hur läget är.

Det är så att Hailey har två skador i hasen på vänster bakben som vi håller på att behandla. Det är dock så illa att hon kanske inte kommer klara att bli återställd och kommer då inte fungera till ridning eller aktiva rörelser mer än hage. Men vi har gett henne chansen att bli frisk såklart! Det tar dock mycket tid, kanske lite mer än ett halv år tills hon är helt bra igen men tid har vi gott om och väljer att spendera denna tiden på helande och rehabilitering. Jag gör allt för min lilla Hailey och jag tror på att hon ska bli bra men ändå gror oron om att hon inte kommer bli bra vilket gör mig helt förkrossad! Det gör ont i hjärtat att veta att det finns en risk att hon inte blir bra men just nu får vi ta en dag åt gången och inga förhastade slutsatser.

Hon har fått en behandling av cortison direkt i benet och sen annan medicin bredvid. Två dagar boxvila, femdagar sjukhage och fram tills idag vanlig hage, ca två veckor har det gått. Nu ska vi se hur det blir idag, förmodligen samma behandling igen. Röntgen idag igen i alla fall. Heja Hailey! ❤️

Likes

Comments

Hej! Igår hade jag problem med nouw nästan hela dagen. Det var ett under att jag fick upp ett inlägg... Men idag verkar allt fungera som det ska!

Idag är jag uppe tidigt för jag ska till stallet och pyssla om Hailey först. Sen ska jag klippa mig 13.30 och efter det träna. Senare ikväll ska jag träffa Karina och Kajsa! En fullspäckad ledig dag som vanligt.. När ska man hinna vila? Jobbigt att inte ha någon semester i sommar, man blir helt slut men vill ändå hitta på och göra saker när man väl har tiden.

Nu ska jag göra frukost och sen ut mot Hailey!

Hailey från igår! Det regna hela dagen efter 12 typ. Hon var så blöt men fick komma in och torka lite med mys.

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse