Header

Fick en sån här hästgodis på burk av min stallkompis. De ska slicka på den och den smakar då gott för hästarna. Hailey är helt galen i denna och blir nästan desperat så fort hon slickat en gång, man kan liksom knappt få bort den från henne.

Idag har hon fått komma ut på en promenad igen som vanligt och blivit ompysslad i stallet med godis och borstning. Det har verkligen blivit mycket flugor i stallet, hösilagen klarar sig verkligen inte i denna värmen! Det dumma är att Hailey inte tåler hö så det blir en ond cirkel av detta.. Inte roligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var ute på promenad med Hailey och Elliot idag. De var så duktiga båda två och lunkade på i en 15-20 minuter. Vädret levererar mycket bra med härliga solstrålar.

Såg idag hur mycket muskler Hailey har tappar under denna sjukperioden.. Helt kantig om rumpan, inte mager utan omusklad.. Hon var så fin innan hon blev skadad, vältränad och en rund fin rumpa! Hoppas vi kan få sätta igång snart så vi kan bygga upp musklerna igen. Hade inte varit helt fel ju.

Likes

Comments

God morgon! Är ni lika morgonpigga som jag idag?

Klockan är nio och jag har redan hunnit med ett träningspass och sitter på bussen ut mot Höganäs för att ta hand om Hailey! Idag var det lika svettigt inne på gymmet. Det rinner av en och man känner att man bara vill lägga sig framför en fläkt på golvet! Men så funkar det inte, vill man nå mål får man ge järnet ändå. Känns så bra efter och så fort man går utanför gymmet så svalnar man av igen! Men eftersom värmen tar kol på mig så blev det idag 30 min på crosstrainern och stretching efter! Jag anser att detta är bättre än ingenting.

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från dag 2 på gymmet! Känns sjukt bra. Idag körde crosstrainer, det var så sjukt varmt inne på gymmet så det blev ett pass på 30 minuter idag. Imorgon tänkte jag dra dit på tidig morgon och försöka köra 45 minuter istället.

Känns så himla bra att komma tillbaka igen. Nu är det dags att satsa igen. Jag lyckades så himla bra i början av åren och var på väg åt rätt håll så nu ska jag tillbaka dit igen! Dags att komma till mitt slutmål!

Kolla här vilken vacker regnbåge på väg hem från gymmet!!

Likes

Comments

Hej och god förmiddag!

Idag har jag tagit steget till gymmet igen för att fortsätta komma närmare mitt viktmål. Det var idag otroligt svettigt på gymmet, rann från huvudet. Men det känns super skönt att jag tog mig dit!

Nu ska jag strax åka ut till Höganäs för att åka till Hailey innan jobb ikväll! Vi skulle boka tid hos veterinären på klinik idag men de hade semester så vi får vänta med att åka dit. Vill bara till ett ställe och det är inte super akut då Hailey inte har ont!

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Tuffa beslut

    "Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med …"

  • Bebismagen!

    " Nu börjar magen växa lite och jag börjar få en liten gravidmage. Det är så spännande att läsa om b…"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!