Header

Igår blev det ösregn de sista timmarna på jobbet så man blev helt genom blöt! Min kofta har inte ena hunnit torka helt utan är fuktig. Idag är det på det igen och hoppas det håller uppehåll hela dagen!

Efter jobbet igår vänta jag och Marcus i mamma för att jag skulle övningsköra till stallet. Blev inte så mycket med det utan precis när jag ska ta in Hailey ringer mamma upp oss och säger att vi glömt bort ett kalas för min kusin. Fick pussa lite på Hailey och sen släppa henne igen, hade precis fångat in henne. Snabbt iväg till kalas blev det i alla fall och ingen ridning igår!

Idag jobbar jag fram till fyra och hoppas på att få komma upp på hennes rygg igen. Hon har haft vila i en vecka så hoppas allt kommer gå bra!

Hailey ren och snygg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll var jag iväg med några vänner från gymnasiet och åt middag. Vi gör minst en träff under sommaren. Det är ändå kul att vi håller ihop.

Igår var super mysigt. Man fångar upp lite vad som hänt med folket och skrattar. Känns på något sätt lite extra kul när man skrattar tillsammans med sina gamla vänner som verkligen känner en, det ger en helt annan känsla.

Denna gången var både Marcus och Karinas pojkvän med också!

Likes

Comments

Idag har jag och Marcus varit ute och shoppat. Handlade en ny topp och en ny kofta. Allt får ni på bild senare när jag är hemma.

Just nu är jag på bussen ut till höganäs för att hälsa och se till så att Hailey mår bra! Ingen ridning idag dagen efter jag varit sjuk :/ Vill känna mig 100%. Men imorgon ska vi köra igång igen.

Likes

Comments

Jag har en jätte rolig sak att berätta för er som hänt under tiden jag varit borta från bloggen! Jag och Marcus har förlovat oss. Det gjorde vi den 11/6-2016. Vi har varit tillsammans i cirka 3,5 år nu och det känns så rätt! Jag blev så otroligt glad när jag fick frågan.

På tal om saker som hänt under tiden jag varit borta från bloggen så har jag och Marcus blivit med bil också. Mer om den i ett annat inlägg senare.

Likes

Comments

Hej på er fina vänner. Jag har haft ett längre uppehåll från bloggen nu. Jag har jobbat extremt mycket, har tagit hand om Hailey och min köra katt Batman välte ner min dator så att laddaren inte fungerar i datorn längre.. Nu har jag dammat av Marcus dator och fått lite mer tid att blogga så tänkte köra igång.

Nu har bloggen ett nytt bloggnamn, Hailey kommer finnas med mycket mer tillsammans med träning och hälsa, mode och mycket annat roligt! Nu ska vi igång igen!

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse