Header

Denna loka smaka inte alls bra eller det är nog det att chokladboll inte är något att dricka utan ska vara en fast chokladboll! Jag gillade inte denna i alla fall, någon av er som provat? Vet ni någon annan loka som är god?

Jag brukar bara dricka ramlösa men det var ju två för ett pris på loka idag så tänkte "jag provar!". Har en loka hallon frozen yogurt också som jag ska prova senare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu ska jag börjar köra dag för dag utan godis, snabbmat eller cola/läsk. Jag kör dag för dag i en månad för att se om det kommer ge mig något resultat.

Jag är så aktiv nu i min vardag så för att skynda på mitt mål mot viktminskningen så ska jag nu prova helt utan godis,snabbmat eller cola/läsk. Kör detta även för att vänja av kroppen mot allt socker och alla onyttiga fetter jag tryckt i mig de senaste åren då det blivit allt mer och kroppen behöver avvänja sig från allt onyttigt.

Nu blir det måttliga mängder frukt med en bra och hälsosam kost.

Likes

Comments

Hej! Vart ett bra tag sedan vi hördes här. Just nu suger mitt liv då jag fått benhinneinflammation och kan därför endast ägna mig åt mitt jobb. Hailey får lida med vila men jag är där och gosar och fixar om dagarna. Så fort min inflammation gått över kommer jag igång med Hailey igen och ska försöka få in bättre rutin på bloggen. Så tomt nu och inget mer än jobb händer i min vardag.

Solen är framme i alla fall och det gottar man sig med hela dagarna. Både i stallet och ute på jobb!

Lite blandade bilder från senaste veckan som gått. Livet leker fram och jag älskar mitt liv just nu!

Likes

Comments

Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt.

När starta jag egentligen upp min dator senast? Usch vad jag känner mig kass på bloggandet för tillfället. Det har stått lite stilla. Ingen som kan hjälpa till med foto/videos från stallet, min vardag består av jobb å stallet och ingen anna fritid just nu. Eller jag gör inget annat.

Men det är klart vi ska få rullning igen. Nu ska jag byta om och åka till stallet.

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Tuffa beslut

    "Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med …"

  • Bebismagen!

    " Nu börjar magen växa lite och jag börjar få en liten gravidmage. Det är så spännande att läsa om b…"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!