Header

Igår var jag iväg och fixade nya fransar. Jag tycker det är så himla skönt att fixa fransarna. Man får mascara effekten utan att behöva sminka sig. Jag tycker ju verkligen inte om att lägga tid varje dag på smink utan går helst raka vägen ur sängen, klär på mig och går till jobb.

Med fransförlängning så får man den härliga mascara looken och volymen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår gjorde jag ett riktigt kap genom att köpa mig en ny ridhjälm! Den var på 70% REA, kap kap kap! När jag hade ett sånt bra erbjudande framför ögonen så kunde jag inte motstå och min nuvarande hjälm har jag haft i flera flera år och ramlat av med osv så den borde jag egentligen bytt ut för flera år sedan! Men ridhjälm är dyrt och det är inte alltid man kan kasta ut de pengarna! Då tar man det osäkra förde det säkra... Men nu är det ändring på det.

Min nya ridhjälm skulle kosta mig 2699kr men fick den endast för 809.70kr! Det är ett otroligt kap. Det är om inget annat en ganska billig försäkring med tanke på att min förra kanske redan är lite sönder och inte kommer hjälpa mig vid nästa fall..

Den nya hjälmen är super lätt! Vägen inte alls mycket och är luftig. Har även en inställning så man kan ställa in den perfekt för sitt egna huvud. Den känns otroligt bra.

Ett snyggt S på framsidan till och med haha

Likes

Comments

Idag mätte jag mig runt magen igen. Som jag gjort sedan i slutet av juli 2015. Jag har ett mål att gå ner i vikt och det har inte synts speciellt mycket på vågen vilket har fått mig att tappa motivationen att skriva ner allt här åt er. Men idag bestämde jag mig för att mäta mig runt magen igen och vilken tur att jag tog det beslutet!

Det visade sig att jag har "tappat" hela 8 cm runt min magen sedan i slutet av juli 2015! Det är bra! Man ska skynda långsamt när det gäller att tappa i vikt och jag är jätte nöjd över detta resultat. Det fick mig att inse att det tar tid och jag absolut inte får Ge Upp som man många gånger väljer att göra då man vill se resultat hela tiden. Allt med träning tar tid men det är svårt att ha det tålamodet som krävs.

Nu kommer jag även försöka komma igång med min bok jag köpt. Gi dag för dag! Den kommer hjälpa mig in i en sundare kost vilket är det viktigaste för viktnedgång.

Nu är det bara att köra vidare!

Likes

Comments

Idag har jag shoppat lite nytt till mycket bra pris! En ny ridhjälm och en jacka till stallet som jag ska skicka iväg för att få broderat på! Kommer bli så himla bra! Rishjälmen är helt amazing!!

Likes

Comments

Kommer ni ihåg när jag skrev ett inlägg om mina svagheter i ridningen. Jag nämnde då att jag behöver jobba på min sits och mina viftande händer. Nu har det gått ett tag och på videon nedan ser ni faktiskt att jag inte är lika framåtlutad som tidigare. Jag försöker tänka på detta varje dag både att inte vara framåtlutad och att hålla mina händer stilla. Det är roligt att nu kunna se lite resultat.

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse