Header

Vet ni vad!! Igår ramla jag för första gången av Hailey. Hon blev skrämd av en byggare som skulle gå in i ridhuset och sprang på en halv sekund å andra håller så jag for som en vante. Ajaj är det jag kan säga. Det gör så himla ont i kroppen idag, mörbultad till tusen.

Idag har jag varit iväg sedan klockan 9. Ridit både mammas och min häst. Jag är så otroligt rädd för min mammas häst för han försökte kasta av mig för cirka ett år sedan. Efter det hoppade jag aldrig upp igen och stängt bort Limpan (Linus). Men idag tog jag stora steget att hoppa upp på honom igen och allt gick givetvis super bra! Hailey red jag ute i solen idag och jogga runt för det mesta bara. Lite slappt för att bara mjukgöra henne. Gick jätte bra och hon var mycket härlig idag. Imorgon blir det vila för henne och mamma fixar resten åt mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu blir tyvärr bloggen lidande av den stora förändringen i mitt liv. Jag skaffade häst för cirka tre veckor sedan och har fått nytt jobb. Det är två stora förändringar i min vardag som jag måste komma in i och därför blir det lite tid för bloggen och att jag somnar på soffan så fort jag satt mig ner. Kroppen är inte van vid ett aktivt jobb och en så här aktiv fritid. Tanken är att bloggen drar igång igen på riktigt inom den närmaste veckan! Saknar att få uppdatera er här och visa nya videos å så på mig och Hailey!

Hailey fick ny stallkompis igår. Två faktiskt med den ena är en shettis så syns inte över boxdörren. Men här har vi en sötis bild när se försökte hälsa.

Likes

Comments

Sitter just nu i stallet där Hailey inte vill komma på inkallningen och går man för att hämta henne vänder hon bara om. Himla jobbigt kan jag säga för jag får inte in henne. Nu sitter jag här för att bara vänta ut henne

Likes

Comments

God morgon kära läsare!

Just nu i skrivande stund sitter jag på bussen ut mot jobbet. Känner mig faktiskt inte så trött som jag trodde eftersom vi vridit om klockan i söndags. Vi "förlorar" ju en timme. Men det kommer säkert ikväll då jag kommer decka i soffan vid 21 tiden eller något.

Idag blir det lite dressyr med Hailey tänkte jag nog. Ska försöka få till det i alla fall. Igår ringde jag nämligen till min förra dressyrtränare för att få tid i hennes grupper varannan vecka! Jag är ingen dressyr människa men jag är klok nog att förstå att det är grunden till all ridning och ett bra sätt att bli samspelta och lära känna varandra in i ryggmärgen. Det är så det ska vara, ett team tillsammans som litar på varandra. Bli ett med sin häst.

Likes

Comments

Hej på er! Det blev en liten ofrivillig bloggfri helg då jag haft så mycket att fixa med så inte haft tiden att sätta mig vid datorn. Nu sitter jag ner vid tv med ett härligt fotbad och ska snart går och lägga mig. Imorgon är det jobb som väntar och sedan stallet.

Idag var jag ute och red Hailey med mamma i typ stormen! Hailey var helt galen när jag red för att möta upp mamma men när vi hade mött mamma med Linus (Limpa som jag kallar honom) så blev hon super lugn och fin!

Likes

Comments

Idag har jag shoppat lite. Lite presenter till mig själv och klänning tills ikväll. Visar det senare för er! Köpte en ny vårjacka.

Nu taggar jag för ikväll för min födelsedagsfest! Jag hoppas på en underbar kväll <3

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse