Header

Jag får nästan nypa mig i armen ibland nu för jag går på så mycket glädje så jag nästan svävar på moln. Känns nästan lite läskigt att allt känns så otroligt bra. Men ska jag vara ärlig så var det exakt såhär jag mått tidigare då jag mådde bra och var lycklig med mitt liv. Det känns verkligen som att jag börjar komma dit igen, glad och lycklig med mitt liv liksom. Det är ju så viktigt.

Ikväll kom jag hem sent. Var inte hemma för ens 20.30 fast jag slutade jobba 19.00 idag. Men nu är det inte många dagar kvar på mitt nuvarande jobb. Känns väldigt konstigt att kunna säga så. Nu ska jag kolla lite mer tv och sen sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det min tur för vanlig kontroll hos tandläkaren, inget problem inne i min käft. Jag har en himla skräck för att gå dit, magknip dagarna innan och stel som en pinne. Jobbigt men har varit med mig sedan jag var liten. Allt gick bra idag i alla fall och fick beröm för fin tandhygien!

Idag har jag även hunnit med att gå goda nyheter. Mamma har fått tag på en stallplats åt mig så förhoppningsvis kommer allt gå hand i hand och hästen jag provred blir min prinsessa. Hoppas! Håll tummat och tår att allt går! Jag ska slita blod för att det ska fungera för hästen jag provred kändes helt rätt för mig!!

Likes

Comments

Hjälp vilken Bra dag jag har haft! Jag har varit och jobbat i hemvården där jag ska på intervju på fredag. Har lärt mig så mycket idag och fått prova på massa grejer jag inte gjort tidigare! Jag har haft så roligt och hade en jätte bra handledare idag, prata konstant om vad och varför hon gjorde si och så, lärorikt!!

Ska ringa min "kontakt person" imorgon och berätta och på fredag är det intervju! Jag ser jätte mycket fram emot att få detta jobbet så nu håller vi alla tummat och tår som går. Man ska aldrig ta ut något i förväg med själva yrket i sig känns så bra för mig.

Nu är jag en otroligt glad men trött tjej på väg hem till min varma goa säng. Imorgon är det tandläkare och jobb.

Likes

Comments

Igår innan vi åkte iväg för att prova häst så köpte jag mig nya ridkläder. Behövde verkligen det då inga jag haft sedan tidigare passar längre då jag gått upp så pass mycket i vikt sen jag slutade med hästar. Usch! Men det är på väg åt rätt håll nu, kommet jag få tillbaka hästar i mitt liv igen kommer motionen automatiskt plus att jag nu kör stenhårt på kondition 5 dagar/vecka på gymmet och springer ute! Hard work!

Köpte mig igår ridbyxor, ridstrumpor och en gosig jacka. Ridbyxorna var jätte sköna, ovanligt sköna för att komma från Hööks.. och gosiga jackan höll värmen super. Man behövde ingen jacka över igår.

Likes

Comments

God morgon!

Nu ska jag ut i friska luften och ta mig en morgon tur. Ska springa en rund tänkte jag och sen blir det frukost efter det! Himla härligt och nu måste jag sätta fart.

Likes

Comments

Kändes så himla bra! Håll nu tummarna. Jag kände mig så lycklig idag när jag red, klicka direkt. Varför sluta jag ens med hästar?

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse