Header

Bästa

Jag och Marcus blev sambos och jag hyrde ut min lägenhet i andrahand. Som nu är överskriven på den personen som bodde i andrahand så jag har inte min lägenhet kvar.. 
 
Jag och Marcus har tillsammans skaffat två underbara katter. Började med Batman som vi köpte som kattunge och sedan har vi då adopterat Smulan då dottern i femiljen som hade henne tidigare blev allergisk.
 
Jag skaffade mig en egen lägenhet detta året.
 
Jag fick fast tjänst (100%) på mitt nuvarande jobb. Det var en väldigt lättnad.
 
Jag fick en otroligt bra säng av mina föräldrar. Jag fick den som inflyttningspresent och sovar som en ängel på moln varje natt. 
 
Jag startade upp bloggen på riktigt igen. Har haft igång bloggen lite sporadiskt hela tiden men bestämde mig för att behålla bloggen istället för att radera den. Glad över det valet då jag får jätte mycket bra respons utav er via bloggen.
 
Sämsta
 
Väldigt mycket intriger mellan vänner. Sånhär tycker jag verkligen inte om och jag hoppas att 2016 blir ett lugnare år. 
 
Jag har haft intreiger med folk som jag absolut inte velat ha. Bland annat min pojkväns föräldrar. Det känns fortfarande konstigt att träffa dem. Det är jobbigt och något att jobba på under 2016. 
 
Marcus blev påkörd och fick två hjärnblödningar och en fraktur i huvudet. Detta tog väldigt hårt på mig och jag kände mig otroligt ensam under denna tiden. Jag hade inte många att ventilera ut detta men och det fick mig att må väldigt dåligt. Har inte varit med om något så tugnt någon gång i livet och aldrig varit så rädd som när jag fick samtalet 06.30 "Jag har blivit påkörd". 
 
Med detta inlägget lägger jag nu året 2015 bakom mig. Jag tar och samlar på mig det som har varit bra och positivt detta året. Man får släppa det dåliga och gå vidare. Nu önskar jag er ett Gott Nytt År och Vi hörs i 2016! Tack för all fin respons av bloggen under 2015, nu tar vi med oss allt bra och börjar ett nytt år tillsammans här på www.sategu.se! Gott Nytt ÅR! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

.. Den träningen som blir av! Detta är ett motto som jag har gällande min träning. Det är viktigt att man håller igång sin träning regelbundet och får in träningen som en rutin. Jag själv har satt upp att 4-5 gånger i veckan med träning är mitt mål. Igår köpte jag en pilates boll för att kunna göra övningar hemma. Min tankte är inte att träna hemma men de dagarna det känns svårt att få in träningen (tidsmässigt), då jag ändå lägger cirka 40 minuter fram och tillbaka till gymmet, kan det vara bra med övningar att göra hemma. 
 
Jag tänker mig att det är bättre att göra övningar hemma än att inte komma iväg alls till gymmet vilket inte ger mig någon träning. Då är detta ett alternativ om man känner att tiden rinner iväg med 40 minuter transport. Med en pilates boll kan man göra massa olika övningar. Det går att göra situps, squats, armhävningar, balans övningar och massa mer. Vi har även andra träningsredskap hemma som är bra att använda.
 
Det handlar om att man ska göra sina övningar de dagar man har satt ut men ibland blir inte allt som planerat och då är den som sagt "den bästa träningen är den träningen som blir av!". Speciellt för mig som inte får tappa rutinen med träningen utan måste hålla rutinerna och detta är ett bra alternativ om planerna jag planerat går i kras. Som igår, skulle träna på kvällen med Marcus men han fick jobba över så det blev elldeles för sen för att åka ner till gymmet. Då kan jag göra några övningar hemma istället och känna mig glad!

Likes

Comments

1. Jag ska ta mitt körkort. Planen ligger på att jag ska ta en intensivkurs i mars och innan dess ska jag har kört så pass mycket hemma att jag är nästan uppkörningsklar. 
 
2. Ett hälsosammare liv. Ändra om min kost så att jag kan nå ännu bättre resultat med min träning och nå mitt viktmål. 
 
3. Plugga upp ett betyg från gymnasiet jag tyvärr inte klarade så att jag kan planera att börja studera. Jag tror jag har bestämt mig för vad jag önskar att studera till och det måste jag ta tag i och börja satsa på utbildning. 
 
4. Utveckla bloggen. Finns massor av saker jag vill med bloggen och det finns en del mål för just 2016. Detta är något ni kommer få följa genom bloggen under 2016. 
 
5. Komma på den perfekta lösningen för att kunna skaffa hund. Sen får det inte bli fler djur för mig. Två katter, en kanin och en blivande hund i framtiden får vara nog. Men man ska aldrig säga aldrig. Någon dag i livet är planen för att bli hästägare igen. 

Likes

Comments

Middagen med Mie och Sissela var underbart rolig. Så kul att få umgås med de två tjejerna. Vi tre tillsammans har så himla roligt. Nästa gång får det bli en utgång tillsammans med en massa goda drinkar! Vår middag blev inne på O´learys som har så otroligt god mat. Jag valde deras hamburgare som är så enorm så man blir så otroligt mätt.
 
Jag kom alldeles precis hem så nu ska jag ta bort mitt smink och byta om. Kan ni tänka er in att detta är näst sista dagen på 2015? Jag tycker det är helt otroligt. Känns verkligen inte som att vi går in i ett helt nytt år snart. Men jag är glad att 2015 är över då detta har varit ett otroligt jobbigt år. Inget år värt att minnas i alla fall!

Likes

Comments

Hej på er! Idag sov jag alldeles för länge, försov mig till träningen så jag inte hann med det. Får ta det senare ikväll. Idag ska jag träffa mamma och sen ut på middag en Sissela och Mie på kvällen. Har inte träffat Mie på jag vet inte när så glad att få göra det idag! Denna semestern har gått ut mycket på att träffa mina älskade vänner som jag inte kan när de pluggar. 
 
Idag provade jag på en ny sminkning, ännu en gång där två färger möter varandra. Jag tror helt ärligt att jag börjar få in någon teknik för det här med sminkning nu. Det ser ju faktiskt bra ut. Som jag sa tidigare så är jag verkligen sämst på det här med smink eller jag har i alla fall varit helt sämst.

Likes

Comments

Något jag har provat på att göra är "små energibomber". De är hur enkla som helst att göra och tar cirka 10-15 minuter. Då jag själv har väldigt svårt att hålla mig ifrån godis och sötsuget så är dessa ett perfekt sätt. Man kommer inte orka äta upp alla på tallriken då innehållet är müslin från start som är väldigt mäktigt. Det räcker helt enkelt med en när man känner lite godissug under dagen eller vill ha i sig lite energi. 
 
För att kunna göra dessa "energibomber" gör du såhär:

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse