Header

Hej! Missing you <3
 
Jag har äntligen kommit in i en bra rutin i vardagen. Träning och jobb och det fungerar. Nu tänkte jag ta tag i nästa steg. Bloggen. Jag tycker det är extremt kul att skriva till er. Vet att ni är några få tappra läsare som stannat här i alla mina pauser just nu. Har fått några söta kommentarer och jag är sämt på att svara er just nu men jag glömmer inte bort er! <3 Jag läser och uppdaterar mig ibland med era fina ord. 
 
Nu ska jag försöka komma igång igen i alla fall. Hur många gången jag än sagt detta nu men jag kommer inte ge upp. Jag saknar bloggen. 
 
Jag kan glädja er med lite roliga nyheter. Eller det glädjer mest mig kanske. Jag försöker just nu att tappa några kilo och jag har lyckats. Jag har varit igång i cirka två veckor med träning 3-4 gånger i veckan och har lyckats tappa 3 kilo. Jag är så himla stolt och glad över detta. Kommer dela med mig en hel del utav min träning och mina mål här på bloggen fram över. Nu när jag är igång kommer det bara att trigga igång mig att få dela med mig! Jag är så stolt över mig själv! 
 
Många kramar till er <3 Jag kommer börja nu med att logga in minst en gång om dagen för att rulla igång en säker början igen. Hej och hå, nu kör vi på igen! Back on track ska vi med bloggen!
Ni ser här att Batman varit i farten. Såhär kal och sönder var inte granen igår när vi satte upp den ;)
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll började det snöa och lägga sig på marken! Jag och M tog oss en runda i snön, det blev cirka en timme igår kväll. Väldigt mysig och fint det var ute! 

Idag vaknar man upp med vinter, snö och som vanligt (i skåne) på väg mot slask då det tinar så smått. Men men, tur man var ute igår kväll/natt så man fick lite roligt!Likes

Comments

God morgon! 

Idag är jag trött. Sovit riktigt gott men ändå riktigt trött, inte nog med det utan M ligger kvar hemma och sover för han är ledig. Natten har gått så extremt fort och man ville bara ligga kvar brevid M idag. Denna veckan är inget kul, jobbar till kl 18 hela veckan lång. Värsta veckan på hela månaden. Det får mig att längta till semestern över jul/nyår. 

Jag har även satt igång lite planer för nästa år. Jag får se om jag kan ro det i hamn. Känns spännande och kan dela med mig av det är jag klarat ro till rätt hamn.. :) Med det kommer bli så utvecklande för mig.

Likes

Comments

Jag har kommit in i en period i litet där jag saknar gamla tiden. Jag lever just nu ett helt nytt liv om jag tänker tillbaka på mitt "gamla" liv. Jag har alltid haft hästar som en livsstil och har inte haft det som livsstil på ett par år nu. Tiden går så fort och jag saknar den tiden av mitt liv extremt mycket. Då min tidigare livsstil kostade mig otroligt mycket pengar har jag tyvärr inte råd med hästar eller ens en häst. Det är väldigt sorgligt. Saknar det extremt mycket och livet var så kul och bra då. Just nu känns livet tomt. Väldigt tomt. Jag har inget jag brinner för. 
 
Nu ska jag sluta grubbla i det gamla och hålla kväll. Imorgon är det ju måndag och jobb igen. Livet som just nu bara går runt och runt om och om igen. Får se till att få in något kul i mitt liv igen!
 
 

Likes

Comments

.. Hyllar till våra kokböcker uppe i köket! Har köpt en tacellist till köet för flera veckor sedan, kanske för en månad sen och idag kom den äntligen upp. Blev så himla bra. Jag har länge velat ha det såhär. Väldigt fint. Kommer bättre uppdatering ikväll! 


Likes

Comments

God morgon! Eller snarare god förmiddag/lunch. 
 
Jag och M har varit igång tidigt idag. Vi har gått till stora affären för att handla lite välbehövda matvaror och sen fick vi ta bussen tillbaka för att vi inte orka bära hem allt igen. Tar oss cirka 30-45 minuter att gå dit bort. En liten motionsrunda dit i alla fall. 
 
Just nu dricker jag smoothie. A-fil, en banan och lite fryst mango. Väldigt god kombination tyckte jag, M gilla den inte. Batman slicka i sig lite så han verkar tycka om den, haha. Efter smoothien blir det duscha och sen kommer min pappa och lillebror hit en sväng. Farsdag idag så jag ska bjuda på kaffe och fika.

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse