Header

Står och väntar på bussen mot jobb. Tänkte jag tar en selfie för att använda i detta inläggeg och fick kommentaren av hon som står vid bussen med mig "vad söt du är". I dagens samhälle förväntade jag mig inte att man säger så pass fina ord rakt ut till någon du inte känner. Vi känns liksom väldigt imstängda mot varandra om vi inte känner varandra sedan tidigare. Så roligt att höra något så fint på morgonen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har verkligen varit en full helg. Både full pga alkohol men även av grejer att göra. Firade M och det blev full rulle. Varit på kontroll på röntgen med M och varit bakis. 

Idag kom mitt nya mobilskal hem! Så fin! Är jätte nöjd och så snabb leverans. Så nöjd med beställningen. Idag köpte jag även nya ljus och bricka till tv-bordet. Blev så mysigt! 

Likes

Comments

God morgon! 

Nu är det äntligen fredag. Denna veckan har känts väldigt lång. Dåliga nätter blandat med långa dagar.. Men nu fredag. Min älslads pojkvän fyller 25 år idag och jag hinner knappt träffa honom idag. Väldigt tråkigt men fick ledigt imorgon då vi ska fira tillsammans med vänner! 

Idag kommer jag för det mesta sitta inne på jobbet. Efter det så ska jag fixa lite grejer för imorgon. Sen ikväll kommer M hem från sina föräldrar så ska vi mysa och jag ska ge present. 

Det är för övrigt en väldigt höst-ig dag idag. Blåser så alla löv på marken yrar runt och den är den där kylan som inte är för kall men ändå kall. 

Likes

Comments

God kväll. Varit lite frånvarade idag men haft så mycket att göra. 

Just nu fixar jag min hy. Ansiktsmask på och tog en selfie med bebi Batman. Mysig kväll. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att sova. Imorgon fyller M 25 år och det är äntligen fredag. Hela helgen är fullbokad med fest och återbesök på sjukhuset med M. Allt rullar på och jag ska se till att vara närvarande här. 

Puss 

Likes

Comments

God kväll! 
 
Vilken dag, har gått super fort. Idag har verkligen varit en mycket bättre dag än igår. Inlägget jag skrev igår som publicerades idag var verkligen skönt att få ut. Känns jätte bra nu när det blev publicerat. Ungefär som att jag kopiera skiten i mig i inlägget och klicka delete inom mig. En ny "start" ungefär. 
 
Jag har precis klickat hem ett nytt mobilskal som ska komma innan månadens slut. Ett personligt mobilskal som jag designat själv. Hoppas ni det blev bra bara. Ska bli roligt när det kommer hem i nästa vecka. Håller tummarna för att det ser bra ut. Man fick ju se en preliminär bild och då såg det jätte bra ut men på min orderbekräftelse såg det helt galet ut så hoppas nu det blev rätt. Fick skicka ett mejl till dem men hoppas nu det blev bra. Blev nöjd och vill ha det! Annars gör om och gör rätt. Får se när de svarar mig hur det går. 
 
Just nu blir det shrek film med M. PH börjar ju extremt sent idag så vet inte om man orkar sitta upp tills dess. Dumma fotboll som jag gör att program man följer flyttas till mitt i natten.. Mindre roligt, Men ska sluta gnälla, kan kolla ikapp imorgon. 
 
Kram på er!

Likes

Comments

.. det är en väldigt jobbig grej att leva med varje dag.
 
Det kan räcka med att någon slänger ur sig en "fel" kommentar eller att någon helt enkelt påpekar det direkt till dig. Jag är en av de personen som verkligen inte trivs med mig själv. Jag har länge, faktiskt hela livet som jag minns, varit den tjocka eller den som är större än alla andra.. Jag har haft min kropp som ett problem hela livet. Nu har det gått så långt att jag mår dåligt över det. Jag mår riktigt kasst och det kan jag snart inte dölja mer då mina vänner stängs ute och undrar vad som händer. Det är absolut fel jag vet, men jag vet inte hur jag ska ta mig ut just nu. Har lite koppling med att jag känner mig lost och inte alls vet vad jag vill längre. 
 
Jag har på det senaste året blivit större och lite större igen. Jag märker självklart det men har gett upp. Även när jag var "mindre" så fick jag kommentarer om att "Du måste tänka på din vikt" och "Du måste får igång en bra träning". Jag är så trött på alla dessa kommentarer så jag slutar bryr mig och mår istället dåligt och får ångest. Det är inte roligt alls. Under den tiden jag fick som mest kommenatrer om att jag var tjock och fet var under tiden jag träna och tävlade som mest med min häst. Aldrig att jag fått höra att jag ska var nöjd med mig själv. Det har aldrig varit bra liksom. Alltid fel på min vikt! PUNKT. 
 
MEN NEJ! Det ÄR inte fel att man är större. Bara man är nöjd med sig själv. Det har jag varit hela tiden men sen tog det stopp när jag fick skit hela tiden, fast jag själv var nöjd, över att jag måste träna mer och gå ner i vikt. All den pressen fick mig att må dåligt och skita i allt totalt. Nu sitter jag här, ganska många kilo tyngre och tänker att jag verkligen har pajat mig själv bara för att några andra inte tyckt jag varit perfekt som jag ÄR. Jag hatar det. 
 
Jag har inget emot att man är större men jag själv vill gå ner i vikt nu. Jag vill vara i den vikten jag VAR innan. Jag kunde då ha fina klänningar och vara stolt över min egna kropp. Känna mig trygg med mig själv. Det kan inte jag idag. Nu gäller det bara att man ska ta tag i sig själv, skita i vad andra säger och må bra! Jag mår inte bra av att folk hackar på mig, till och med skolsköterskan i MELLANSTDIET kallade mig fet och sa att jag hade "fetma". Det hade jag absolut inte och det är SÅ FEL att jag trott att jag haft den stämplen hela tiden fast jag bara varit kraftigare byggt än de andra. Äckligt att skolan stämpla mig så. Hemskt. Och man kommer ju ihåg sånt, det är som en kniv in i hjärtat som ALDRIG kommer bort. 
 
Jag var barn när skolsköterskan ville att mamma skulle banta mig. Det är extremt sorgligt. Jag trivdes med min kropp då, storleken på kläderna som var över S men under L. Nu är det INGET fel på att ha kläder under storlek S eller över storleken L men JAG som person trivs inte med min kropp som den är just nu. Det är definitift inte utsidan som räknas utan det är hur vi själva mår, både fysiskt och psykist. Vi måste må bra!
 
Jag skulle aldrig få för mig att kasta ut hemska kommentarer som folk som är smala eller tjocka. Fattar inte ens varför de två orden finns. Varför är vi alla helt enklet "normala". Kroppar finns och kommer alltid att finnas i olika storlekar. Vi kommer aldrig att kunna ändra på det. Men vi är definitift inte mindre värda och behöver definitift inte må dåligt på något sätt. Sen att man inte trivs med sig själv är ju en helt annan sak som man får ta upp med sig själv och komma till en slutsats. 
 
Sätt aldrig någon äcklig stämpel på människor. Det har påverkat mig så himla mycket nu i äldre dagar så att jag till och med inte ens trivs med mig själv längre vilket jag alltid har gjort innan! Alltid älskat mig själv och nu skäms jag mer för mig själv som lät detta ta över mig så jag blev osäker och inte trivs med min kropp. Det går alltid att ändra på men vägen dit är svårt och extremt jobbig. Tiden till nu har ju bara swishat förbi och man inser saker ibland lite för sent.. 
 
Tack för att du läste. 
 
Nu vänder jag blad och går vidare. Detta inlägget publicerar jag för att jag tror verkligen att det finns folk som mår precis som jag. All denna hets med ideal om hur vi SKA se ut, det finns inget SKA hur vi ska se ut utan det enda SKA som finns är attt vi SKA må BRA med oss själva, fysiskt och psykist. 
På denna bilden ovan hade jag stämplen att jag var tjock och fetma låg runt hörnet. Jag har fått leva med det sen mellanstadiet i mitt liv. Det är så himla tråkigt och jag vill inte att någon annan hamnar i denna sitsen.
Här är en bild är tagen i gymnaiset. Jag ser INGET fel med bilden. Det är en välmående tjej som TRIVDES med sig själv. Men ändå allt detta tjat om att jag var tjock... Varför!!!!!!!!!
 
 
Jag är ordslös. Jag var ju absolu inte tjock eller fet på dessa bilder och undrar hur jag kunde ta åt mig av all j*vla skit. Jag är så ledsen och mår så dåligt. Det är hemskt och hoppas jag når tillbaka någon vacker dag. Ska kämpa mig dit nu för nu har det gått för lång och jag vill inte sluta i depression vilken jag nog inte ligger så långt ifrån så som jag mår idag. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse