HeaderMina fina fransar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är så trött. Marcus drömmer så himla mycket hela tiden och vrider sig jätte mycket så inatt höll han mig (omedvetet) vaken hela natten. Nu har vi satt oss i soffa för film. Inatt hoppas jag på mer sömn. 

Jag vill dra igång bloggen så snabbt jag kan. Mår lite halv kasst å trött. Kommer igång så snart som möjligt! 

Likes

Comments

God morgon! Jag vakna kl 9 och var pigg idag.. Kul att vakna vid den tiden på sin första lediga dag på veckan. Hade väll kunnat sova lite till så hade det varit bra. 
 
Först och främst vill jag tacka er som kommenterat med era peppande kommentarer. Det värmer att ni bryr er. Har läst igenom men inte hunnit besvara men tänkte göra det idag. Just nu sitter jag och äter frukost. Tänkte ta mig bort till simhallen snart för att ta ett simpass idag. Trotts att Marcus inte får ska inte jag hacka efter med träningen. Jag vill ju nå mitt mål och får inte ge upp nu! 
 
Senare idag ska jag träffa några vänner för lite vin och en kväll som jag inte riktigt vet vart den slutar. Bloggen ska även igång nu efter denna omtumlande veckan. Nästa vecka ska jag vara fullladdad och måste hålla fullt fokus. Både på jobb och med träningen. Allt har blivit helt konstigt efter denna veckan så dags att återställa. 
 
Nu ska jag äta upp, packa ihop grejer och sticka bort till simhallen.

Likes

Comments

Marcus kom hem igår. Väldigt skönt och lugnat mig lite. Han kommer vara sjukskriven ett bra tag och det kommer kännas konstigt att det bara är jag som ska gå upp för att jobba. Nu när marcus är hemma är det väldigt skönt. Fast han fortfarande mår väldigt dåligt och går på starka mediciner känns det på ett sätt bättre. 

Tänkte jag skulle i helgen börja blogga som vanligt igen. Nu har jag tiden och orken. Nu behöver jag kanske inte däckar i sängen kl 8.30 för att jag går på puls 110 när jag tvingar mig in på sjukhuset. Hatar att vara där och är så stressad i kroppen av de så man blir ju så trött plus stress och oro över Marcus så blir det pang bang pannkaka. 

Över till något som är skönt och kul är att det är ju fredag! Helgen är äntligen här. Jag ska inte göra allt för mycket men tänkte gå ut på ett glad eller två med några på lördag. Behöver släppa stressen i mig ett tag. 
Jag är så glad som har denna hjälten i mitt liv. Tillsammans med Eskil är dessa två djur de mest underbaraste djuren man kan ha. De är omtänksamma, märker direkt när saker är fel eller onormala. 

Likes

Comments

Idag har de sagt att Marcus preliminärt kan få komma hem om han känner att han klarar det. Saknar honom så mycket men har ju självklart varit där alla dagar och hälsat på. Håll alla tummar och tår som går att han kommer hem idag! 

Allt detta har gjort mig så trött. Stress för att fara och flänga mellan jobb, sjukhus (som gör mig extremt nervös så får tvinga mig in där) och hem. Jag har knappt hunnit med något "hus syssla" sen i söndags och då var söndag planerat för städ. Så det ser hemskt ut hemma. Så man blir ju stressad bara av att komma hem! 

Men idag hoppas jag hjärtat kommer hem. Jag slutar tidigt enligt schema så slipper går tidigare från jobb för att åka till sjukhuset (hoppas iaf) och jag kanske hinner städa lite. Annars får det bli av i helgen. 

//trött tjej 
En del av min outfit idag.

Likes

Comments

I tre dagar till (minst) kommer Marcus ligga inlagd på lasarettet. Jag hatar det verkligen. Jätte jobbigt att vara hemma själv och veta att Marcus ligger på sjukhuset. Jag kommer nog inte kunna komma tillbaka till bloggen förens Marcus kommit hem och allt är Okej igen. Det är jobbigt detta, bryr mig så mycket om Marcus och det gör så ont i mig att se honom mår så kasst PÅ grund av en idiot som körde på en cykelväg!!
 
Kommer uppdatera med era frågor i ett eget inlägg sen. Bara inte just nu.
 
Kram på er och glöm för i h*lvete inte hjälm när ni cyklar. Ni vill inte sluta som Marcus eller kanske värre.. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse