Header

Röda fina rosor som jag köpte åt min fina pojkvän här om dagen. Nu ska vi ha serie mys. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sjukt. Gick jupp i tid idag och fick ändå gå/springa till bussen idag. Skulle egentligen cykla men igår påminde mamma mig om att det idag är deras 10 år som gifta så det blir direkt ut till höganäs efter jobb. Middag på hamnkrogen ikväll! Mys och det är en ny restaurang i häganäs kag inte varit på innan. 

Skit dag då bussen är sen också så vet inte hur jag ska hinna med min bussförbindelse heller. Åh :(

Likes

Comments

Hej på er! 
 
Idag var jag och fixade mina naglar. Jag är så himla nöjd med dem. Söta gulliga naglar som är ganska diskreta. Känns verkligen som jag hitta min stil i dessa naglarna. Färgen är lite to die for. Men denna gången gjorde det verkligen så satans ont när jag hade naglarna i lampan. Är de ett tecken på att man bör ta en liten paus? Naglarna kanske inte pallar mer. Glömde fråga idag men får nog säga till nästa gång och se vad de säger. Efter idag kan jag inte tycka mycket smått gör ont för det var för jävligt. Men, mycket fint resultat!
 
Ni ser ju nedan, love my new nails! 

Likes

Comments

Här om dagen blev jag sjukt överraskad av min pojkvän. Efter att jag visat honom några armband till klockan som jag tyckte var snygga så hade han beställt hem ett som jag verkligen gillade. Snacka om att jag vart överraskad över att detta armbandet kom hem till mig. Tusen tack, min älskling. Glad blir man av sånt här. Älskar överraskningar när man inte vet om att det kommer en överraskning. 

Tack. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse