Header

Sitter och äter havregryn och dricker mjölk. Kanske ige den roligaste frukosten men gott. Jag ska snart fixa mig i ordning för att gå ner och cykla till jobb. Kommer bli en skön eller kanske lite för varm cykeltur då vädret ser super ut! Ser ut att vara vindstilla vilket det aldrig är här och sol!? Vad har hänt. Inte en fena rör sig på träden, haha. 

Nu ska jag äta upp och fixa mig i ordning. Hörs! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Köpte mig en ny klocka här om dagen. Så nu skiner jag runt i min nya snygga DW klocka! Är så nöjd och glad över den. Stilren och snygg. Love it! 

Likes

Comments

Eftersom att Batman är ny familjemedlem hos mig och Marcus så tänkte jag nu göra ett litet inlägg om honom så att ni kan veta lite mer vem han är.
 
Batman som ni kanske förstår är min och Marcus katt. Han är en lite bebis på 10 veckor. (Jag vet att man inte får ta kattungar före de är 12 veckor men mamman till dessa kattungarna var upp äten av räven eller på körd så de tycke ungarna fick det bättre i nya hel istället.) Batman är verkligen vår lilla bebis. Vi måste uppfostra honom då han är väldigt busig nu för tiden och även kommit in lite i trotts åldern då han inte bryr sig ett skit om vad vi säger och visar honom. Han var väldigt duktig i början. 
 
Fast det han gör nu tror jag verkligen försvinner med tiden. Han är mest jobbig när vi ska sova så han gärna vill leka istället för att sova. Sen är han lite men väldigt nyfiken och måste använda sina klor för att hoppa upp så olika ställen så små rivmärken här och där är inget vi bryr oss om nu. Så länge han inte medvetet klöser i saker så gör det oss ingen att han är social. 
 
Han är för övrigt en väldigt mysig katt. Det var han som valde Marcus då han var den katten som satte sig och ville stanna. Det kändes väldigt perfekt och att han var ägnad åt oss. Vi är ju super stolta över honom!
 
Han har även fått hälsa på Eskil som då är min kanin som ni vet sen tidigare. Till en början med så brydde de inte sig om var andra alls men just nu så är Batman väldigt på för att han vill ha någon att leka med så kaninen tycker det blir lite för mycket och jobbigt. Men det är nog också en grej som kommer att avta med tiden. 
 
Här är Batman, Ni har sett honom tidigare i bloggen också men här är lite mer bilder. 

Likes

Comments

Just nu har jag kommit in i en period där jag får extremt mycket finnar och hyn blir väldigt äcklig. Det är jobbigt men gäller att hålla hyn ren och återfuktad så kommer det försvinna med tiden. Mina nya favoriter för ansiktet nu är Neutrogena. Jag använder deras rosa serie som ska vara en mer förebyggade serie enligt personalen på apoteket. Den rosa serien har doft av grapefrukt och den känns verkligen super fräsh!
 
Från den rosa serien använder jag deraas ansiktstvätt och ansiktskräm. Två väldigt enkla steg. Du går upp på morgonen och fuktar ansiktet med lite vatten, pumpar ut lite ansiktstvätt och tvättar lite som med tvål. Efter de söljer du ansikter och återfuktar till sist med ansiktskrämen. Klar! Väldigt enkelt och går snabbt på morgonen och kvällen. Alltså ingen man behöver lägga ner en evighet på.  
 
Sen använder jag deras 2 in 1 wash and mask från den orange/gula serien. Jag använder den endast som en ansiktsmask vid de tillfällena jag känner för att rengöra huden lite extra. Exempelvis när jag känner att det blossar upp med lite nya finnar så använder jag den direkt för att motverka dem så fort som möjligt. Denna har ingen speciell doft direk men huden blir väldigt mjuk och fin efter. Masken ska verka i 5 minuter och det är perfekt att göra innan man hoppar in i duschen. 
 

Likes

Comments

God morgon!
 
Hoppas ni alla mår bra idag. Jag själv är redan vaken då jag vakna när Marcus skulle till jobbet. Jag själv börjar jobba klockan 13 till 20 idag så har mycker "dö" tid nu på morgonen. Jag ska snart fixa mig i ordning för att sen sticka iväg för att hämta upp min klocka jag lämna in för att byta betterier. Köpte den begagnad så hoppas den fungerar med utbytta batterier.
 
Igår sprang jag direkt efter jobb och mötte upp Marcus för att lämna in klockan och kollade kläder åt honom. Han fick med sig en skjorta och en kavaj. Blev väldigt sent där så hann inte med att blogga. Men nu ska jag blogga lite extra inlägg som kommer upp under dagen jag är på jobb och iväg och gör ärenden!
 
Om det är mycket felstavningar osv i detta inlägget så beror det på att jag har en kattunge som leker med tangentbordet hela tiden när jag skriver. haha. 
mys killen!

Likes

Comments

Usch vilken extremt seg måndag. Tiden går mer bak än fram och jag är så seg och trött. Vi har mer att göra på jobb idag är på hela förra veckan. Man blir helt slut. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse