Header

Jag är helg i chock! För drygt en halv timme sedan så small det som fan ute. Jo det visar sig att det är en bomb (mest troligt) som smällt i en av lägenheterna. Vem vad eller hur detta hände vet ju så klart ingen. Jag är så rädd. Detta är en av de väststa sakerna jag varit med om och jag är så otroligt glad att vi 1 bor högst upp 2 att det inte var vår lägenhet. 

Jag låg halv sovandes i Markus famn i soffan och vi båda hoppar till av en sån fet smäll! När vi kommer ut så ser vi att en lägenhet har två krossade fönster. Detta var en familj med barn som fick bomben. Fatta så hemskt för dem! Det kan helt ärligt inte ha varit något annat än en bomb med den sjukt stora smällen det var och de som var framme och kolla sa att de låg något vid fönstret. 

Något som är sjukt märkligt är art glaset är ut från lägenheten. Vilket borde betyda att det small inne ifrån lägenheten? Eller har jag fel? Usch, vill inte spekulera i detta för bara denna händelsen gör mig mörkrädd. Jag kommer inte kunna sova så mycket inatt (om ens något) då detta var sjukt! Fattar inte hur Marcus kan vara så lugn, själv är jag helt nervös och lite "hysterisk" eller kallas nog chock.

En skakig Sandra.. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag kö AW med Marcus i solen idag och så firar vi hans semester någon dag försent. Bättre sent än aldrig, eller? 

Mys och kvalitets tid tillsammans. 

Likes

Comments

Så, nu kommer bloggen komma igång igen. Allt är på sin plats. Tänkte börja med att visa bilder på lägenheten för er. Har inga före och efterbilder direkt utan nu får se hur det ser ut från och med nu. Vi har verklgien gjort om det till vårt. Placerat ut saker tillsammans och diskuterat oss fram till vissa grejer. Har äver köpt oss en ny TV som tidigare sagt. en 60". Det är stort med något jag tror att jag kommer vänja mig vid. Det är en smart TV från samsung och visst fan är den smart, den har till och med wi-fi och spotify i sig. Inte visste jag att det fanns. Jag är inte så insatt i tvapparater direkt. 
 
Här kommer bilder från lägenheten. 

Likes

Comments

Nu är jag trött! Denna helgen har tagit sjukt mycket på en och man känner sig så trött. Kommer fota runt i lägenheten ikväll och visar er bilder imorgon!

Selfie från stallet, 

Likes

Comments

Äntligen. Som vi har hållt på med flytten. Vi hann inte klart igår men nu är vi äntligen klara. Glömt lite grejer men ska svänga förbi och hämta det i veckan. Annars känns allt super skönt! Fick sova i min egna säng inatt som är så himla skön. Nu är jag på väg till Höganäs gör att ta mig ut till stallet tillsammans med Sissela. Måste ta hand om mammas häst då familjen är i Frankrike. 

Uppdaterat er mer ikväll, nu har jag nästan all tid i världen och ingen stress över flytt. Kommer över via er bilder från lägenheten, om ni vill se? 
Här har vi älskling som inte fick plats för att åka där fram i bilen utan fick ett special säte. 

Vi har även köpt oss en ny tv som vi också hämtade igår, en stor 60".. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse