Header

Då sitter vi på bussen mot strandbaden för att träffa Marcus föräldrar. Efter det drar vi till Höganäs för att hälsa på mina föräldrar. En hel dag med fart och fläng. Blir någon god middag hemma hos mina föräldrar idag. Undrar vad de kommer bjuda på, jag hoppas på grillat. 

Btw, så är min tandvärk långt ifrån borta. Är för det mesta tyst och pratar endast om jag verkligen behöver det. Jag vill liksom inte öppna munnen för det gör ont, värker även om jag inte pratar och de har jag inte haft innan. Det har även börjat på båda sidorna nu men högra sidan är värst. Alltså lite värre nu faktiskt. Har köpt Ipren och hoppas det hjälper. Håller tummarna för mår så dåligt när det värker. Försöker hålla ett smile men även det gör ont. Svår att le då. 

Likes

Comments

Jag och Marcus har bakat muffins som vi ska ge bort till våra mammor idag. Denna gången blev det choklad men en ruta marabou choklad i också. Väldigt goda blev dem. Gjorde dem i lite mindre formar så de inte blir stora och maffiga. Dessa är helt perfekta, en eller två tuggor så är dem borta. Lagom till en kopp kaffe, fast jag inte dricker det. Men vi ska ju ge bort dem så det gör ju inget haha. 
 
Jag har verkligen börjat gilla att baka. Tycker det är jätte roligt just nu. Min nya hobby. Tyvärr är det ingen hobby för en bra hälsa.. För mycket godsaker är ju inte bra. Men vad gör man när man tycker det är roligt?!
 

Likes

Comments

Mixa vattenmelon och vodka och fick en super god drink. Den blev verkligen super god! Väldigt frisk och god drink. Kommer köra på denna nu under sommaren. Finns ju massa olika meloner man kan köra på. Tummen upp!
 
Det enda du behöver för denna goding är
 
1. 1/4 vattenmelon (mini vattenmelon använde jag så inte allt för mycket melon)
2. Den mängd allkhol som önskas.
3. Mixa detta tillsammans i en mixer.
4. Servera i ett fint glas, jag hittade tyvärr inte mina fina drinkglas så fick bli i ett vinglas. 
 

Likes

Comments

Så himla snygga. Spetsiga och matta. Något helt nytt för mig. Kört på raka "vanliga" ett bra tag. Nu blev det vita matta och ringfingret grönt glitter. Är super nöjd med naglarna. 

Likes

Comments

Jag fick gå upp nu för kan inte sova mer för hur jag än gör så tänker jag på hur ont det gör i munnen. Idag ska jag ner till stan för att frixa mina naglar. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dem idag. Får se hur det blir när jag kommer där ifrån. Målade mina tånaglar igår kväll för att få lite sommarfärg på dem. Men jag är riktigt dålig på att måla tånaglarna så det är inget ni får se bild på haha. 
 
Satte på tv nu på morgonen och då gick Emil och griseknoa. Så just nu sitter jag och kollar på Emil. Så himla roligt. Den såg man mycket på när man var liten. Det är inte varje dag man kollar på Emil. 
 
Dessa naglarna var jag väldigt glad och nöjd över. Kanske ha något liknande... hum. 
 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse