Header

Ojoj vad tiden rinner iväg, idag är det Valborg alltså 1 maj imorgon, i nästa vecka fyller min älskade bror år och han blir hela 16år! Han är typ ett helt huvud längre än mig men kommer ändå alltid vara "lille"bror haha. Jag och Marcus har köpt biljetter till Magnus Betnér som födelsedagspresent. 

Idag Valborg, vad händer? Jag har inga planer än. Snackat lite med en vän men inte mer än så. Skulle de inte bli något kommer jag ta en hemma kväll, skönt och tycker inte Valborg är något speciellt. Får helt enkelt se hur dagen slutar, majbål kanske? ..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Titta vilken fin present jag fick idag av min BF! Blogga ju om dessa skorna för någon vecka sen och idag fick jag dem. Jag blev verkligen super glad och trodde verkligen inte han skulle köpa dem åt mig. Pika lite om att jag tyckte dessa var sjukt snygga men Marcus tyckte inte riktigt samma man köpte ändå dessa till mig. Älskade BF som köper så fina skor till mig, happy girl. 

Så glad att jag har dig älskling, vet att du läser här. Love u, 

Likes

Comments

Ny vecka och jag är lite extra utvilad då jag hade sovmorgon idag. Klockan ringde 8 idag men gick inte upp förens 8.30. Hur skönt? En måndag liksom. Nackdelen är att jag ska jobba till 19. Men sen, hela maj har jag inga 19 pass. När man jobbar till 19 känns det som hela dagen försvinner från en. Inget roligt.

Men idag kickstartar vi en härlig måndag. Lite kallt ute men kunde varit betydligt mycket värre. Skulle behöva ta mig till gymmet ikväll så får se om Marcus är på för han kommer till mig ikväll så känns dumt att lämna honom och dra själv. 

Likes

Comments

Här om dagen när jag gick runt på stan hittade jag denna snygga klänningen. Den kommer från ginatricot och är snygg plus väldigt skön. Jag är en klänning-lover för jag älskar klänningar. Klänningar är mitt faviritplagg. Jag går i klänningar året runt. Tycker det är väldigt skönt att gå i klänningar och det är väldigt fint med klänningar. Denna klänningen kommer att bli min favorit! Känner mig väldigt fin i den och den passar mig så himla bra.
 
Tycker att ginatricot har börjat få in fina klänningar. Finns någon annan jag också har kollat på hos dem och den är typ lika dan fast med öppen axel. Den är också himla fin. Men jag tycker vädret inte riktigt tillåter en sån klänning än så det får vänta lite tag. Denna som jag köpte nu har en perfekt längd på armarna och går alldeles lagom långt ner i längden. Ungefär till knäna och det är en helt lagom längd.
 
Randigt känns snyggt. 

Likes

Comments

Igår hade vi ett lite besöksrekord på bloggen sen jag starta upp bloggen igen! Väldigt roligt. Statistiken är inte allt men det gör bloggandet lite roligare och ger det en liten högre mening. Kul att få dela med mig av saker och roligt att ni klickar hit! 

Tack för att ki klickar hit! 

Likes

Comments

Kollar ständigt runt efter ny inspo till nästa gång man ska göra sina naglar. Men varje gång jag kommer dit sitter jag som ett frågetecken. Så svårt att bestämma sig när man väl sitter där. Men ett bra sätt är att kolla ut inspo, så klart. Min instagram kryllar av inspo-konto. Bara massa nagel bilder. Här är några bilder som jag gillar. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse