Header

Ja.. Har haft en del mobil problem vilket pajar bloggandet. Hemma delar jag internet från min mobil då jag tycker jag klarar mig på det. Men just nu har min mobil krånglar och inte hittar något mobiltnät så den fungerar lite dåligt. Lite till och från ibland. Därför bloggningen har blivit drabbad.. Väldigt tråkigt men jag ska försöka få ordning på det så är jag tillbaka sen. Beklagar för de. Kommer snart tillbaka! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var sjukt trevligt. Fondue i mängder och de va nästan lite pinsamt att vi beställde inte mer mat också. Vi var 4st vrålhungriga personer som älska fondue haha. Hade jätte kul och trevligt! 

Nu ska jag till systemet med Marcus och äta lite snabbt och sen fixa för ikväll. Party och fira min födelsedag! Wiho!

Likes

Comments

Hej! Gud så mycket problem idag.

Idag har min mobil varit helt värderlös. Den kunde inte hitta något nätverk alls. Gick till tele(s)nor för att fixa det, fick testa med att byta simkort och det fungerade inte i butiken så han bad mig säkerhetskopiera allt och lämna in den på reperation. Grymt besviken lämnar jag telenor och på bussen hem ser jag att mobilen fungerar igen. Hela dagen har den inte fungerat men nu! Var kanske något fel på sim-kortet så de behövdes bytas trots allt. 

Nu ser jag fram emot en mysig kväll på Oasen med fondue. 

Mina nya naglar 

Likes

Comments

Äntligen fredag! Ikväll blir det foundue middag. Väldigt gott och jag är bjuden på de då jag har fyllt år. Ska även iväg och fixa mina naglar innan jobb idag. Ska vara där runt 9 tiden och fräscha till dem. Visar självklart bild senare. Har en jätte snygg idé som jag vill ha! 

Inte meningen att vara urkass med uppdateringen.. Jobba så länge igår så hann inte riktigt med. Blev bara hem efter jobb och middag på de. Såg senaste avsnittet av lyxfällan och sen somna jag och hjärtat. 

Idag försöker jag hålla uppe uppdateringen bättre. Annat mer till helgen! Puss 

Såhär är skillnaden mellan mig och Marcus. 

Likes

Comments

Snacka om att dansa på moln igår! Var så jäkla överlycklig att Marcus äntligen kommit hem! Som jag har saknat honom. Vi hade bara mys igår, åt middag ihop och kolla film snacka ikapp allt skratta och allmänt njöt i varandras närhet. Fick även detta fina armbandet (på bilden under) av Marcus i födelsedagspresent. Det gulligast är att stenen i mitten är grön för att han tycker det passar mina ögon (jag har gröna ögon). Hur gulligt är inte det? Har världens finaste pojkvän. 

Nu är jag på väg till jobb. Jobbar 4h idag. Marcus möter upp mig efter jobb och sen ska vi fixa lite grejer. Måste bland annat köpa kanin mat. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse