Header

Hej på er! 

Jag är så himla seg idag! Var ute igår och det skulle inte vara allt för länge men kom hem vid 5 tiden om jag inte minns fel. Var först med Sissela och Karina. Sissela skulle se min lägenhet och sen blev det en massa skit snack! Efter det drog jag vidare på förfest, drack ikapp lite då de andra började långt innan halv 11 att dricka.. Sen drog vi ut dansa och drack drinkar! 

Idag är jag fast i soffan. Funderar på att dra ut på en promenad och handla lite. På tal om mys i soffan så har Eskil nog kommit in sig lite mer nu då han har börjat lägga sig ner för att vila och sova. Inte lika spänd längre.

Kolla bara. Såå mys!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag få till träning som en rutin i vardagen. Förstår inte varför det ska vara så svårt för att få till det. Man är alldeles för lat om man ska vara sån.. Men nu, tillsammans med Marcus så bara det måste funka! Han får släpa mig med till gymmet annars haha. Till en början i alla fall tills det är en vana som fallit på plats! 

Nu kör vi! Ska nå mina mål hur lång tid å hur jobbigt det än är!!

Likes

Comments

Fy för!! Disk som stått sen i söndags.. Äntligen klar och nu får det lufttorka då jag inte orkar torka skiten. 

Dricker en god smoothie också, blåbär och kvarg + lite fil så den blev bra i konsistensen. Ska strax möta Marcus för att dra till gymmet och fixa gymkort. 


Likes

Comments

Hej på er! 
 
Ligger hemma med en sjuk magknip som hållt på sen inatt. Fick gå hem vid luch från jobb för jag klarade inte mer. Kämpa mig igenom förmiddagen i alla fall. Jag har faktiskt kunnat sova lite när jag kom hem. Kolla VM och sen somna jag. Missa tyvärr när Johan Olsson vann men såg de på facebook efter. 
 
Så underligt hur facebook håller en uppdaterad nu för tiden.. Allt publiceras ju där. Nyheter, "skitsnack", tävlingar osv. Hela tiden något nytt när man klickar in. Och jag som mest använder facebook för att kunna hålla kontakten med vänner som inte bor nära eller i annat land. Det är den funktionen jag tycker är bäst med facebook. Så många har det och man slipper tappa kontakt med vissa vänner man vill hålla hårt i. 
 
Tror jag glömt berätta för er att nu bor jag inte längre själv i min lägenhet utan min kära kanin Eskil har kommit hit! Han verkar trivas bra. Väntar bara på att jag ska köpa mig en ordentlig matta så han kan hoppa ute mer än på köksmattan och en filt. Han vill inte röra sig på golvet då det är så halt. Men borde nästa lära honom att det går att röra sig där med, då har han ju helt plötligt en hel lägenhet att röra sig på. 
 

Likes

Comments

Dessa skorna!! Så himla fina. Vita med en del grå detaljer. Känns så himla jag. Ser väldigt fräscha ut sen är ju dessa skorna snygga och bekväma för övrigt ändå men dessa föll jag för! 


Likes

Comments

Älskar dem. Enkla och kortare. Hej folket! Jag har en vän som gärna vill komma på min inflyttningsfest och det passar bäst fredagen då. Skulle detta fungera för er alla Som klickat i ja?

Ursäktar för att datumet flyttats hit å dit. Kan ni fredag hade det varit bra :)  ändes som det behövs då jag slog i dem när jag skrev på mobilen och det var lite jobbigt på jobb när man skriver mejl. 

Super nöjd. Rosa och söta 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse