Header

Sitter på bussen mot jobb, så klart. Ungefär det samma jag alltid skriver. Men mitt liv går runt med att jobba, sova och festa. Det är nästan allt jag gör just nu. Men imorgon händer de grejer. Jag flyttar! Jag tycker det ska bli så himla skönt och roligt :) 

Mer om det imorgon och bilder kommer till er sen. Kommer bli en väldigt härlig helg. Ska även bjuda ut killen som betyder allt för mig på middag då han fyllde år förra veckan. Hann inte med middag den helgen så får bli nu. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er vänner! 
 
Jag mår super bra förutom att min nacke gör sjukt ont. Vet inte alls vad jag har gjort för att den ska göra såhär ont. Det har gjort ont lite från och till i över en vecka och idag var det verkligen hemskt. Kan röra den lite mer nu under kvällen men imorse var det kaos. 
 
Nu på kvällen försöker jag packa och tvätta lite för helgen så det blir klart. Har ju en del grejer som ska med fast man inte ska ha med allt. Ska bli så skönt att flytta å få sig lite mer frihet än vad man har hemma. Eller jag gör lite vad jag vill nu med men ni förstår? Har ju snackat om detta i tidigare inlägg. Men nu närmar det snart sig helg och det ska bli roligt. Jag ska även ut på lördag på en mys middag med den person som står mitt hjärta närmast. Den killen som förgyller min dag varje gång vi ses och varje gång vi hörs av blir man full av glädje. 
 
Måste hänga upp lite tvätt nu och sen ska jag vila min nacke och kolla på avsnittet PH jag missade igår och sen är det ju nytt avsnitt idag på tv. OM jag orkar hålla mig vaken idag, somnade ju igår innan ph.. 
 
PUSS
 

Likes

Comments

God morgon! 

Inatt har jag knappt sovit något. Låg uppe sent och snacka. Såna nätter som man typ aldrig blir trött och bara vill snacka om allt möjligt med den man just delar allt med. Myspys hela natten lång var det. 

Nu sitter jag på bussen mot jobb. I helgen händer det ju lite grejer, en flytt för min del. Och alla mina familjemedlemmar  (mamma pappa bror) ska resa bort så kommer vara helt själv med alla djur också. Hur ska detta gå? Haha. 

Såhär ser jag ut idag, ett stort leende efter en sjukt bra och underbar helg! Känner mig verkligen lycklig å kär på nytt igen <3

Likes

Comments

En helg fullt med party och ny är jag så sjukt sleten.. Nu blir det bakis mys med en person som betyder väldigt mycket för mig. I veckan blir det packa å städa för i helgen flyttar jag. 

Bakis selfie 

Likes

Comments

Hela dagen igår hade jag problem med att logga in då mitt lösenord till bloggen helt plötsligt inte fungerade!! Fick rätt så mycket panik av det. Testade att klicka på "glömt lösenord" på bloggse app men det kom upp "error, fel". Så har skickat det till bloggse för jag fick små panik att mitt konto skulle vara hackat eller något annat galet. Varför man nu skulle vilja hacka min blogg. Men sånt händer säkert, finns så mycket konstiga personer idag. 
 
Testa i alla fall med att klicka glömt lösenord på datorn och yes, det funkar. Förmodligen eftersom jag bloggar ut till er nu. Sjukt skönt så nu behöver jag inte tänka på det mer. Har nytt lösen och kan blogga på som vanligt. Var på fika/frukost idag vid halv ett med Julie. Eftersom vädret inte riktigt tillåter oss att gå på en torr promenad så fick den blir en fika/frukost på Espresso House. Det var gott och mysigt. Träffar inte Julie så ofta då hon pluggar/bor i Göteborg just nu.
 
Nu blir det rena lite grejer här hemma. Bort med allt onödigt som jag babbla om igår. 
 
 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse