Header

Jag är sjukt sugen på att fixa hårfärlängning. Vill liksom göra något NYTT med mitt hår/frisyr. Har tidigare gjort förändringar med att kapa av håret men ja... börjar ALLTID sakna det långa och nu känns det som att det aldrig kommer bli den längden jag hade innan. Jag har ju sjukt tjockt hår vilket jag är lite rädd för att det ska se kontligt ut. Var in om frisören idag och kom fram till lite kul saker. Så det sker nog en förändring snart hoppas jag på. 
 
Jag är ju krånglig med att jag gärna behåller den hårfärgen jag har just nu. Hon hade lite svårt att hitta just Min ton, vilket jag kan förstå, men hon kanske hitta något som kunde funka bra! Gick till en ny frisör idag då där jag brukar fixa mitt hår gör de inte förlängning. Vilket gör att jag då behöver byta salong. Och nu går jag efter mina vänners råd och vad jag hör runt om. De ska vara bra här! 
 
Ska ta mig en funderare, eftersom jag behöver sjukt många slingor för att jag har jätte tjockt hår så blir det ju en del pengar att lägga ut. Inte för att det gör mig så jätte mycket då jag lever för sunden och vill jag så Gör jag det. Men är det just MITT HÅR jag vill lägga pengarna på? Men att lägga lite pengar på just sig själv kan man vara värd. Inte för att jag brukar ge bort pengar men.. ja ni förstår?
 
Några bilder jag har lånat från salongens Facebook.
 

Likes

Comments

Hejsan! Har varit väldigt dåligt men uppdatering här. Förstår knappt att ni tittar in här när jag är så sämst på att uppdatera. Några fina trogna läsare är här i alla fall, tack!
 
Jag kan säga så mycket som att jag verkligen inte har gjort någon vettigt idag. Ska snart gå bort till affären för att köpa något gott till ikväll. Ska träffa en person som är väldigt speciell för mig. Köpte en flaska vin till ikväll och tänkte mig något gott till den. 
 
Jag har av någon anledning blivit smått "besatt" av låten "Du och en annan" av Kristian som är med i Paradise hotel. Undrar lite hur jag blev så pass besatt av den. Men ja, ju mer man lyssnar ju snabbare blir man av med att man gillar låten. Typiskt mig är att när jag väl hatar låten så börjar andra lyssna på den.. Får sluta lyssna helt enkelt. Har ju andra favoriter också!
Puss, jag ska bli bättre med att inte ta dessa dåliga cam-bilderna men jag har tappat laddaren till bägge mina kameror så måste leta runt efter dem. 
 

Likes

Comments

Har haft lite shopping idag. Var inte tanken från början. Skulle handla mat till min kanin och halm till honom men sluta med ett par nya skor och en mixer också! 
 
Har länge tänkt på en sån här mixer som man kan mixa i behållaren man dricker ur. Lätt smidigt och man kan ta den med sig på morgonen. Det är just på morgonen man är lat och vill att allt ska gå så smidigt som möjligt. Nu har jag äntligen tagit tag i det och köpt mig en sån mixer! Det blev en C3 Mix&GO för den kändes bäst av de som fanns där. Regäl (kan något stor i behållaren) men känns bra! Ska bara finna en plats i köket där den kan stå för mamma och pappa är inte så glada om den står framme hela tiden.. 
 
Skorna visar jag er vid senare tillfälle men är du intresserad av att se dem redan nu så kolla min instagram sandrasteinickg heter jag där! 

Likes

Comments

Fy i h*lvete vad ont detta gör! Jag har aldrig varit med om detta innan. Men det börjar släppa lite på det onda nu.. Kommer ju ta sååå lång tid att få den nageln som alla mina andra :( (!!) Men men jag var klumpig och kan ju säga att det rann rätt mycket blod från mitt finger. bilden underst han jag fota efter jag spolat i vatten innan de börja igen. Nu har jag plåster på och hoppas det inte blöder igenom.
Aj aj aj... klumpiga jag.

Likes

Comments

God eftermiddag! 

Jag har precis kommit hem från lite mer än 1h PW med hunden. Gick längst stranden idag och hade det super mys i det underbara vädert. Solen gassar och det är skönt ute fortfarande! Nu ska jag bara fixa till mig och sen ska jagg dra mig in till stan. 
 
Jag så osmart trävtta alla mina kläder (nästan alla) igår och dumt nog har de inte hunnit torka!! Så jag få se om jag kan rota fram något ur min garderob eller om jag kan få något tort. Dumt att tvätta sent på kvällen när man ska ha kläderna dagen efter.. 
 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse