Header

God Morgon! 
 
Har precis fixat men lite grejer så som räkningar och beställt hem lite nytt. Ska strax ringa och boka tid för att fixa mina naglar också. De har blivit så långa och växt ut och jag har inte haft någon tid att boka någon tid att gå dit. Nu ska jag ringa strax i alla fall och hoppas på att de har en tid redan idag! 
 
Jag ska senare in till stan med mamma! Det är HX festival i Helsingborg och vi ska gå där och lite i affärer och sen luncha tillsammans. Kan vara mysigt. Jag och min mamma kommer bäst överrens om vi inte är hemma. Utan för hemmet funkerar allt bra. Kan vara jobbigt i stallet också för jag har tappat intresset för det helt och mamma blir sur för det. Menmen. Idag ska vi ha mor och dotter tid! 
 
Hoppas ni får en bra fredag & helg. Själv ska jag jobba imorgon, men har ju varit ledig torsdag och fredag så vad gör det om jag jobbar lite imorgon? Bara kul att vara på jobb faktikst. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag, som ni nog ser, jobbat med bloggdesignen. Har inte gjort så mycket mer idag. Ligger i skrivande stund i sängen och lyssnar mysik. Ska snart fräsha upp mig lite och se vad jag kan göra ikväll. Känner för att göra något roligt. Lite tråkigt att bara vara hemma så får försöka hitta på något!

Likes

Comments

Nu sätter jag igång bloggen igen i samband med att jag ska börja träna och nå mitt mål, drömkroppen! Tränkte först radera allt arkiv, påbörjade det men insåg snabbt att det kommer ta evigheter och kan vara värt att ha kvar. Men nu kör jag på nytt och ska hålla bloggen vid liv. 
 
Jag ska börja träna mer nu för jag vill nå min snygga kropp nu och må bättre. Behöver kicka igång mig själv lite nu. Hösten är på gång och jag är taggad på allt nytt som jag planerar i mitt liv. Nu får ni hänga med på både träning och andra spännande saker som jag tänker förändra.
 
För övrigt mår jag bra. Har haft väldigt jobbigt någon månads tid men nu har jag insett att jag måste älska mig själv mer för att gå vidare. Där av träning mot drömkroppen nu och sen tar vi tar i resten efter hand... !
 
Då kör vi!
 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse