Header

Är ute och myser i den underbara kvällssolen med Eskil. Han hoppar runder på stora gräset och äter nytt färskt gräs. Han njuter verkligen! Man blir så glad av att se honom och just nu ligger han i solen. Hur underbart som helst att se, han är min bebis! 

Likes

Comments

Här om dagen när jag var nere i stan glömde jag visa er mina nya träningsbyxor jag köpte! Nu när det är varmt ute vill jag ha någon som är lite slappare om benen och lite kortare i längden. Hittade på rea (50%) dessa blåa träningsbyxor så tänkte att jag klippet till på de eftersom jag inte gillar att lägga ner för mycket pengar på träningskläder. Ska testa dessa senare idag för jag ska ut på en sprigtur ikväll tänkte jag. 
 

Likes

Comments

God morgon! 
 
Jag sitter ute på balkongen och myser lite. Vaknade nästan precis. Jag kom hem från Lund vid halv tre i natt. Det tog mig 2,5 timme hem från Lund igår för att de hade tågräls arbete så man fick ta buss en bit. Så arg jag blev på mig själv som inte hade läste detta. Var ju trött å ville hem och så fick man sånt krångel. Och det var super dåligt planerat från skånetrafiken då de hade satt in en buss och vi var jätte många som skulle med bussen. De fick ringa in en ny och stackars de personer som fick stå och vänta på den.. Jag missa då såklar bussen hem så fick vänta på bussen i ca 40 minuter. Var riktigt bitter på det igår men det var ju mest för att man var trött..
 
Idag blir det "hemma sysslor". Så som säda undan, tvätta, städa till Eskil och lite annat skoj. En hemma dag i alla fall. Ska bara snabbt ner till stan sen för att gå en runda tillsammans med Marcus när han har lunch på jobbet. Annars kommer jag befinna mig hemma hela dagen. 
 
Glöm inte bort att det är sista dagen att anmäla er till tävlingen. IMORGON kl. 10.00 avslutas tävlingen. ANMÄL DIG HÄR! Läs inlägget innan du anmäler dig, super enkelt att gå med!

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade jag sent, fixa till mig och stack sen ner mot stan. Har hämtat mina grejer från det andra jobbet, varit in om systemet och shoppat lite nya fina kläder. Jag har hittat mig en ny favorit affär. De har så sjukt himla snygga kläder där! Köpte en ny basic kjol och en tröja. En tröja som kan vara skönt att ha ute nu utan att behöva ha jacka på. Det är ju nice!
 
Ska fixa till mig nu och sen ska jag nog ner till Lund för att träffa Hege. Ska bli jätte roligt att åka ner till henne en sväng. Var också ett ganska så bra tag sen jag var i Lund så kan vara mysigt att komma dit nu igen! 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse