Header

Hej bloggisar!
 
Vet att jag inte bloggat på ett rätt så bra tag nu. Känner om dagarna hur det kliar i fingrarna men har samtidigt lite bloggtorka och vet inte alls vad jag ska skriva om när jag väl får tiden till det. Men nog om detta nu.. känns som de sensate inläggen på bloggen handlar om att jag bloggat dåligt och att nu ska jag tillbaka..
 
På de sensate typ två veckorna har jag inte bott hemma. Jag har sovit/bott hos min pojkvän. Har jobbat en hel del också vilket är kul. Känns verkligen som att jag och Marcus är menade för varandra. Jag trivs verkligen så himla bra tillsammans med honom och nu känner jag verkligen att vi funkar ihop även tillsammans i en trea. I eftermiddag ska jag åka till Marcus och bor där i veckan också då jag jobbar hela veckan. Idag ska även mina föräldrar med och kolla för de har inte sett hans lägenhet än. 
 
Har packat med mig lite saker som jag ska ha med mig. Nu ska jag igång och träna igen så träningskläder är med nu. Och en del nya kläder också. Ska ta med min kamera också så jag kan fota lite nya bilder och börja blogga igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har börjat bli lite mycket mat i min blogg nu? Haha. Men jag har börjat få upp lite intresse för att laga mat. Idag blev det ris och kyckling med matlagningsgrädde i. Lite snabbt gjort och gott! Ikväll sitter jag ensam hemma hos pojkvännen min. Han är på jobb då han fått hoppa in extra idag. Så idag chillar jag själv och njuter lite av att bara få vara jag och helt ensam. Fast jag tycker verkligen om att bo här med Marcus. Älskar honom så sjukt mycket och ja, han bor fint! Och igår fick han sin soffa så vi slipper sitta på mattan när vi ska kolla tv. SÅ himla skönt för aj min nacka tidigare.
 
Idag har jag bott här i ca en vecka. Känns sjukt konstigt. Vi har inte flyttat ihop utan jag bor här lite då och då men nu har det bara blivit att det varit en hel vecka. Men jag tror Marcus trivs med det (eller jag hoppas han slänger ut mig om han vill vara ensam och bo själv). Men just nu känns allt super. Jag trivs verkligen så himla super bra ihop med Marcus. Alltså jag kan nästan inte beskriva hur bra allt känns och snart har vi ett helt år tillsammans. Den 1 februari har vi ett år. Tiden har verkligen gått super fort. Nog pratat om det, kommer väll mer om det när det närmar sig ännu mer.
 
Bloggen... ja den har legat lite nere för tillfället. Har haft noll tid och noll inspo. Vill gärna köra igång bloggen då mina fingrar vill skriva så de glöder på tangentbordet. Men tiden har inte räck till och vi har haft massa annat för oss. Nu när jag är själv ska jag försöka komma igång lite igen och finna mer inspo. Laddar igång för en regäl NY START!

Likes

Comments

Åh herre, jag är som ett litet barn! Vill leka runt i snön istället för att åka mit jobb! Perfa kramsnö idag = snöbollskrig! Hoppas de ligger kvar efter jobb :)Likes

Comments

Hej! Har haft dunder mycket att göra de senaste dagarna så bloggen är lidande tyvärr :( just nu äter jag middag och super gott är de! Fiskpinnar går alltid hem. Sitter hemma hos pojkvännen å väntar på att han ska komma hem <3

Igår laga jag en super god middag som även älskling fick med som matlåda idag. Han gilla de å lät mig göra en till idag "för du laga ju så god mat älskling". Är de för att han inte pallar själv eller för att han verkligen vill? Haha nä, han gillar nog min mat och jag tycker det ändå är kul å laga mat så för mig spelar de ingen roll! Muuums! 

Nu ska jag äta upp, städa undan och sen landa framför tvn med glass! Så sjukt gott det ska bli :) men först mumsa middag innan godsaker! 

Detta är de två maträtter jag lagat nu under dagarna. Mums å så bra allt blev. Inget fel någon stans på min mat! *glad*

Likes

Comments

Idag är de kallt ute. -6 grader. Är vinter & snö på gång nu? Hade ju varit ganska najs! Saknar snön. Igår fanns igen tid för bloggning tvärr. Hela dagen bara försvann, poff! Nu är jag på väg till jobb. Ska jobba till 18 och ikväll är de ridskola för första gången på typ 16år! 


Likes

Comments

Hellu bloggisar! Sitter hemma hos Marcus eller jag ligger på hans matta och kollar tv då hans soffa kommer i nästa vecka. Idag har vi haft en händelserik kväll. Vi lagade middag för första gången här idag & vi lyckades sätta igång brandlarmet när vi lagade mat. Men resultatet av vår middag blev riktigt gott! Ni får se bilder senare. Just nu har jag de inte här och använder Marcus dator för att uppdatera lite.
 
Nu ska vi chilla resten av kvällen. Hade lust för biljard med ingen annan av våra vänner som vart sugen på att spela så vi stannar hemma här ikväll. Men nu ska jag sluta vara osocial mot min lilla älskling och mysa med filmen som går på tv.
 
Ha en fin kväll bloggisar!
Kolla vilken kul bild jag tog med hans dator precis.

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse