Header

Hej! Jag har inte glömt bort er. Har haft fullt upp. Hela julen & nu närmar nyår sig. Jag jobbar, planerar och massa annat! Så mycket just nu så hinner inte med allt :( Kunde inte ens träffa min kära pojkvän idag och det gör mig så ledsen. </3 ett krossat hjärta för att jag inte fick träffa honom :( 

Imorgon ska jag jobba ska till mormor & träffa marcus. Vi ska handla mat som vo ska äta på nyår och sen sover jag nog hos honom. Kan vara segt på uppdteringen nu till efter nyår sen är jag tillbaka på rätt spår igen och laddad för 2014!! Lovar, kommer tillbaka bloggisar! Ledsen för den urkassa uppdateringen men håller ni inte med att det är mycket nu under jul & nyår? För mig är de så iaf.. 

Kramis, ska sova nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Usch så segt det var att gå upp idag. Skulle med bussen om gick 7.59. Man känner sig nu lagom död och jag ska ta chansen å sova lite på bussen. Trött står i pannan på mig idag men jobba är viktigt. Bara att bita ihop och le :)

Såhär ser jag ut idag mina vänner. Jeans och en gosig tröja. Perfekt lördag-på-jobb-outfit! 

Likes

Comments

Ska möta Fidde och gå en runda nu! Regnar ute å blåser men det stoppar inte oss! Klätt på hunden med kläder och han tycker det är jätte spännande att åka buss för andra gången! Han sköter sig jätte bra! 

Likes

Comments

...1 miljon kronor skulle jag
Resa. Det hade varit det första jag hade velat göra. Jag hade också satsat på mitt körkort & tagit det. Helt klart!
 
...Ärva en häst skulle jag 
Helt klart ha den kvar. hade inte sålt den för jag hade trott stenhårt på att ödet vill att jag ska fortsätta med hästar då. Helt klart. Hade skrapat & vänt på varenda krona för att kunna ha den kvar så fall.
 
...vara med i en film inspelning skulle jag
Bli sjukt förvånad. Men det hade varit sjukt kul att få vara med i en film eller vad tycker ni? haha.Inget jag hade kunnat tänka mig att jobba med (tror jag) då jag inte tycker jag är så bra skådespelare. Men har alltid tyckt det varit kul. 
 
...cancer skulle jag
gjort allt som jag vill innan jag dör. Hoppa fallskärm, åka till afrika & flytta till england. Hade verkligen velat uppfylla alla mina drömmar. Det hade säkert varit svårt men... vi lever en gång? eller`?? Jag vill i alla fall dö lycklig å glad!
 
...leva mitt liv som en panda för en dag skulle jag
tycka det var sjukt coolt. Panda är ett av mina favoritdjur och det hade varit så coolt att få vara en panda för en dag. Eller något annat djur såklart men just pada hade varit häftigt. 
 
...återuppleva ett liv skulle det vara
farfar. hade lätt velat ha honom tillbaka. Tänk om man kunde.... 
 
...uppleva ett minne från 2013 igen skulle det vara
Studenten var rolig och hade jag fått välja hade jag valt uppleva den igen. Har några andra goa minne som jag också hade velat uppleva men stundenten slår nog de minnena. Hade varit kul om man fick uppleva studenten en gång till... Den dagen gick så hilma fort. "Tiden går fort när man har roligt"
En rätt så gammal bild på mig. Den är från 2011...? tror det i alla fall. 

Likes

Comments

Letar ny väska till mig själv. Hitta ingen när jag gick runt överallt på mellandagsrean. Vilket var väldigt synd. funderar de ju tidigare på att beställa hem den ur snygga för ca 3000kr men känns inte så himla värt det. Har letat runt som en galning. Jag behöver en väska med rätt så mycket plats och denna har jag sett några vänner ha fast med döskalle på. Fast tycker inte att en döskalle på är så speciellt fint.. Och denna bruna istället för svart = så snyggt! Alltså svart är fint men jag har typ bara svarta väskor. 
 
Denna ser ut att ha lagom långa bad också vilket jag är ute efter. Jag har så många olika stilar på väskor ibland. Jag tycker nästan att alla sorters väskor är fina. Okeeeyy... finns många som inte är så fina också. 
 
Vad tycker ni om denna?

Likes

Comments

Nu är de slut på ledigheten och dax för att jobba igen. Kommer upp tidsinställda inlägg som ni kan läsa. Idag är jag sjukt trött känns det som, känner mig lost i huvudet. Behöver komma in i rutiner så jag inte blir såhär slapp. 

Hoppas ni får en bra start på en go helg! Jag börjar med jobb både idag & imorgon. 

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse