Header

Vrålhungrig idag vid lunch :( men nu äntligen får jag mumsa i mig fil men blåbärsmüsli! Väldigt gott. Efter det kör jag sista racet på jobb och sen hem! Ska bli härligt. 

Jag älskar att sätta lite färg på vardagen! Idag är det mina lunch-burkar <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God Morgon! 
 
Har precis tränat klart och ska strax hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite. Städa undan lite på mitt rum sen också innan det blir jobb. Hinner inte med att hålla ordning när jag knappt är hemma. Efter jobb är man ju helt död i huvudet och slänger sig typ bara i sängen? Eller så tränar jag efter jobb.. Måste få förbättrning på mina rutiner efter jobb!
 
Bosätter mig på jobb mellan 11-18 idag. Efter det blir de hem. Kanske kommer träffa Marcus idag min saknade pojkvän. Behöver lite kärlek i vardagen. Då den behövs som mest. 
 
Lite fix nu och sen iväg mot jobb. 

Likes

Comments

Sjukt trött nu. Har haft "långhelg" så nu när man är tillbaka snurrar hemuvudet efter några timmar.. Förstår verkligen varför det är farligt med för mycket dator! Tyvärr... Gillar mitt jobb för trivs bra! 

Nu ska jag hem och äta lite. Sendan träna lite = ända sättet att bli av med träningsverk snabbt! Saknar min pojkvän :( Hoppas vi kan ses innan söndag (då har vi 10 månader!!) men roligt att kunna ses innan också. Vi båda jobbar mycket just nu, jobbar om varandra eller så jobbar vi när den andra är ledig... Alltid så! Life sucks ibland. 

Nu ska jag chilla tills jag är hemma med go musik i öronen! Puss

Likes

Comments

Nu väntar jag på bussen mot jobb. Totalt kär i mina nya skor och känner mig super snygg ;)! Min frisyr har verkligen gått all wild idag. Mina naturliga lockar kommer fram å är så snygga! Hata min lockar förr men nu är jag in love med dem. 

Känns som en underbar dag idag så nu sätter vi på ett smile och tar oss igenom denna dagen! 

Likes

Comments

Efter att jag tackat ja till några extratider på jobb fick jag detta sms tillbaka från min chef! Jag blev självklart glad och det känns som att jag är en duktig anställd! Det gör en glad att veta att man uppskattas!! Mycket kul att höra det från sin chef också. Detta är mitt första riktiga jobb och får bra creed för de jag gör! 
 
#jagärenbraanställd
 

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Tuffa beslut

    "Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med …"

  • Bebismagen!

    " Nu börjar magen växa lite och jag börjar få en liten gravidmage. Det är så spännande att läsa om b…"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!