Header

Kommer komma tillbaka på bloggen efter min resa i Tyskland med pojkvännen och vänner. Söndag kväll är vi hemma. Stå ut tills dess. Kommer inte ha internet där eller tid att uppdatera så känns onädigt att dra igång bloggen igen. 
 
Nu vet ni, jag kommer tillbaka!
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart slutar jag på jobb (1h 45min kvar). Kommer gå snabbt. Ringer på bra idag med. 

Uppdateringen blir sisådär idag. Fick jobba tidigare än tänkt också. Massor med jobb nu å sen festa å så ikväll. Utgång!! Wiho!

Vi hörs

Likes

Comments

God morgon! 
 
En lång dag framför mig nu. Har tränat lite här hemma idag igen. Får springa en dag då jag inte försover mig.. hehe. Måste packa ner lite saker som jag få ta med till jobb och sen bort till Marcus. Kommer se ut som en packåsna idag. Så ser ni en packåsna i Helsingborg så är det ME! 
 
Måste fixa nu så vi hörs senare! 

Likes

Comments

.. Är jag i Tyskland och lever livet. Gottar mig med vänner och har det kul.
 
Fulla mugga här verkligen. Hinner inte bli klar med det ena tills jag måste rusa iväg och göra något annat. Kom hem åt middag, handla kanin mat och nu ska jag träna lite. Får bli här hemma med styrka idag för det blåser så mycket ute. Kallt och eländigt då ju. Men bra att köra lite mage, rygg & roddmaskin hemma. 
 
Efter det sätter jag mig lite och skriver inlägg. Väljer ut veckans intervju idag istället för imorgon då jag har noll tid imorgon. Går upp 7.00 imorgon för att springa, åker till jobb å jobbar 11-16 sen åker jag hem med pojkvännen och kvällen där så ska vi dra till Danmark en sväng och sen över till Sverige igen kanske och festa ännu mer. Hade tydligen öppnat en ny pub i Danmark som vi vill checka. Tur att vi har så nära till Danmark! 
 
Oj så mycket babbel om imorgon.. Nu ska det tränas lite. Skriver snart, imorgon kommer lite vettigare inlägg. 
PUSS

Likes

Comments

  • Super väder!

    "Wow vilket pang väder maj månad bjuder på! Det är helt otroligt och så himla skönt. När starta jag …"

  • Tuffa beslut

    "Hej alla fina läsare! Tack så mycket för era underbara kommentarer som jag just nu inte hinner med …"

  • Bebismagen!

    " Nu börjar magen växa lite och jag börjar få en liten gravidmage. Det är så spännande att läsa om b…"

Bilderna på bloggen får ej kopieras utan tillstånd! - SAMARBETEN: blogg.sandrasg@gmail.com - Sprid glädje istället för hat!