Header

Har haft världens myskväll här hemma. Mina päron är borta på Bakken och jag har varit hemma hela dagen och nu på kvällen så kom Marcus hit. Vi lagade super goda piroger och sen kollade vi film. Något jag har fastnat för nu på senaste tiden är de goa mysiga hemma kvällarna. Älskar verkligen att gosa hemma framför tvn med en go film. Knepigt att man har fått en sån period nu när det är sommar men ja, det kommer ju och går. Älskar mitt liv just nu. Det känns så bra, allt känns bra! Härligaste känslan man kan ha. Sen är jag väldigt kär och förälskad i min pojkvän. Imorgon har vi 6 månader tillsammans <3
 
Godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har flyttat 3 gånger i mitt liv.
 
Jag har storlek 38 i skor. 
 
Jag har just blivit galen i chokladpudding.
 
Mitt sovrum är i källaren.
 
Jag har aldrig varit så kär/förälskad som jag är nu.
 

Likes

Comments

Nu har jag äntligen blivit helt klar med min bloggdesign! Allt är som det ska och jag är verkligen super nöjd med de jobb jag har gjort med den! Måste tacka min vän Sissela sjukt mycket för att hon hjälpte mig att plåta snygga bilder på mig och Eskil. Det är verkligen inte lätt att gå han att fastna på bild då han för det mesta ser ut som en hårboll p.g.a all päls han har. Men vi lyckades, tycker jag i alla fall! Jag är sjukt nöjd med min bloggdesign nu!

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Håller på att välja ut kläder för headerfotograferingen idag. Känns som att jag har ett helt hav fullt av kläder när man ska välja ut såhär för en perfekt fotogrfering. Vill ju att bilden ska bli så bra som möjligt och så passande som möjligt. Kan ju säga att vädret var inte direkt på min sidan när jag vaknade då det verkligen ösregna. Men nu har det slutat och spricker upp med lite sol ibland. Så jag bestämde mig för att det faktiskt blir en headerfotografering idag. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha headern, jag har så svårt för att bestämma mig. Men förhoppningsvis bestämmer jag mig snart och då kan jag fixa ihop headern redan idag skulle jag tro!
 
Klockan 11 kommer min kompis hit, laddad med kamera och energi för att få bästa fotona! Wooppwopp!

Likes

Comments

Följ mig på instagram@sandrasgse